Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 113061 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Stan

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 17
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #855 -: Март 23, 2024, 04:02:09 pm »
На златата сякаш отстъпва на gpx. Особенно ако е с много примеси(малък карат) пробвано е. Обаче на сребра, всички видове бронз(особенно дебелия бронз) и медни пари и събрани на куп от изброените няма стигане.

Неактивен Stan

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #856 -: Март 23, 2024, 04:15:16 pm »
Има обаче изключене. На златни пари който са дебели и с висок карат (ранни злата) работата е доста добре.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #857 -: Март 23, 2024, 04:30:51 pm »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #858 -: Март 23, 2024, 04:33:00 pm »
За самородки не знам, няма как да пробвам. Но на златните пари направо разцепва хастара.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 216
« Отговор #859 -: Март 23, 2024, 05:35:47 pm »
За  сега мога да кажа на тези които питаха за дребното злато , как го хваща? 14 карата , 0,4 гр. на 5 см. , не съм със смарт антената.
Да се повторя , изпробвано и видяно лично.......... забравих .......тогава бях на режим Релик , на Койнс не съм пробвал. А като знам някой Пулсове , като Гарет Инфиниума ланеца на антената го търкахме и мълчи , като риба.
« Последна редакция: Март 23, 2024, 05:45:50 pm от traper250 »

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #860 -: Март 25, 2024, 01:34:40 am »
Още едно полезно видео от Полша, в което много добре са показани особеностите на дискриминацията.
https://youtu.be/iAdjuEabWGw?si=rSAU53T6Jk6gHHkz
Има и субтитри на български, но се виждат само от компютър. От телефон не може...

Неактивен Всм

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 21
« Отговор #861 -: Март 28, 2024, 01:37:53 am »

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #862 -: Март 28, 2024, 09:54:03 am »
Колега клипа не може да се отвори!
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен Всм

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 21
« Отговор #863 -: Март 28, 2024, 10:35:03 am »
Свален е явно от вчера клипа е жив зян работата на техните леки почви

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #864 -: Март 28, 2024, 11:44:15 am »
https://www.youtube.com/watch?v=wLZJCyc >:(K99A
Този или е пълен идиот или се прави на такъв по някаква причина, вече го коментирахме няколко пъти, но някои продължават да му обръщат внимание.
Това е един от старите клипове, които бяха изтрити от youtube, (след като много поляци го докладваха за невярно съдържание), но дори след като са му купили детектора, този по каква причина продължава да качва старо видео с неадекватни настройки на детектора? Освен да има някаква изгода от това? ???
Във видеото е на Coin 1 (най-ниска чувствителност), сложил е прага на 6 вместо на 7. От това губи поне още 10см дълбочина. Дискриминацията е ненужно поставена на 5. Нормално се работи на около 3, както е обяснено и в инструкцията. Ако почвата е по минерализирана трябва да се намали, за да засича добре цвета с по-ясен цветен сигнал. Дори при DISC=1 желязото все още се засича в земата като желязо с нисък тон. Няма никакъв смисъл да е поставена дискриминацията на 5. Може да се увеличва над 3, само ако имаме съмнение за голямо плоско желязо в земята, и то се проверява точно както е показно във видеото на другия с подробните обяснения и показване на живо как се прави: https://www.youtube.com/watch?v=iAdjuEabWGw
Т.е имаме супер елементарен за настройване детектор с две настройки и в случая и двете са неадекватно направени!

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #865 -: Март 30, 2024, 02:06:57 pm »
Здравейте колеги.Не разбирам защо сравнявате ГПХ 4500 с Хибрида? 4500 няма дискриминация на 40см,някои свикнали по звука се ориентират но това е много несериозно-или мижи да те лажим.Копанйе си е яко там за секви железоре.Само с този факт проключихме със сравнението.С малките антени гпх чуе само самородки добре-много добре,това си е факт.Иначе нека някой колега с гпх да налузи малка антена и да се сборим от монета нагоре ,и аз ще съм с малката антена на хибрида,и то с дискриминация.Черпнята от мен.Срамно  е да се оплюва този апарат, и то в този форум.За уточнение не съм от ничий отбор,от националния съм.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #866 -: Април 01, 2024, 04:54:43 pm »
Според мен не е редно да се сравняват детектори от различни класове - гпх е в порядъци по-скъп от хибрида. Че то дори втора ръка без гаранция пак е по-скъп от един чисто нов хибрид. Антените на гпх също са с осезаема разлика в цените спрямо тези за хибрида. Хибрида си има много добра дълбочина - вярно, че има някои неща, с които човек трябва да свикне, но идеални неща няма. Би било редно да се сравнява с деус2, мантикор, сигнум, и други от този ценови клас. Тях странно  защо, но никой не ги сравнява с гпх, обаче и никой не ще да ги сравнява с хибрида. И да уточня предварително, че детектора не ми е подарък - платил съм си го като поп. Колкото пари е казал Стефан като го питах - толкова съм му дал без да се правя на циганин, и да се пазаря, та не съм от рекламните лица(ако има въобще такива тука). Па който иска да си купува хибрид, който иска друг детектор - сега е демокрация, но вече взе да стават банални опитите този детектор да се изкара, че е пълно дърво.
 Желая на всички колеги добро здраве и само жълти сигнали, независимо с каква тояга маат по гори и ливади...
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
« Отговор #867 -: Април 02, 2024, 09:21:00 pm »
Аз работя със същата малака антена с която е направена демонстрацията с отверката.На ход нямам никакъв проблем с дискриминацията.Карам на релик 1 и направо е супер комбинация за работа.Трудна работа с нея да се сбърка цвят от черно.Пробвах я и на много дълбоки сигнали с колебание ,макар при кръстосване да се вижда че е в повече черен сигнал,и не ме е подвеждала.Това е на ход без да знам какво е отдолу,просто коапаех повече за да се запознавам с работата на апарата.За мен по-добре дискриминира от голямата пеперуда.Щом и кованите големи ръждясали антични клинове с глави ги хваща в дълбочина и ги примляскава на желязо значи дискриминацията е мн ок.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #868 -: Април 02, 2024, 10:21:53 pm »
Вие сте с връзки, мойта смарт 28 см е от прототипите единична бройка на която има какво да се желае по отношение на определени детайли но пак е дала каквото може  :) Пеперудата е трепач за не силни терени,  на които монетарките губят някаква  дълбочина, е там смятай сигналите с педя надолу. Обаче съм я подкарвал   на места дето за монетарките майка плаче хоро се вие, ама там трябва малко гимнастика и чалъми.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
« Отговор #869 -: Април 03, 2024, 05:51:57 am »
Вие сте с връзки, мойта смарт 28 см е от прототипите единична бройка на която има какво да се желае по отношение на определени детайли но пак е дала каквото може  :) Пеперудата е трепач за не силни терени,  на които монетарките губят някаква  дълбочина, е там смятай сигналите с педя надолу. Обаче съм я подкарвал   на места дето за монетарките майка плаче хоро се вие, ама там трябва малко гимнастика и чалъми.
Малко работата с апарата си е различна от влф-те с телевизори.Но който е работил със грундарките от едно време няма да има нужда от мн време за да изстиска от апарата целия потенциал.За колегите които обичат да надуват прага и да работят на фон,хибрида е супер с голямата антена ,но и едно кенгуро не би било излишно при бавните махове.