0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
При мене имам един с две антени,грундира камъни до 70 милиметра от там нагоре или ги свири с нисък тон или с висок .Оператора с каква антена ще идва?
Вижда се, че поне половината от най-активните "мажоретки" нямат даже апарат и дори не са го виждали и пипвали. А тези които го имат, какъв интерес биха имали да го хвалят ако "совите не са това което са"?!Който пък смята, че "совите не са това което са", спокойно може да подминава темата. Никой никого не задължава с нищо...Няма зор да убеждаваме всеки невярващ. И без това от 100 произведени детектора само 5-6 се продават в БГ. Всичко друго заминава някъде по света. Дори и без тези 5-6 няма да е никаква загуба...
А тук всичко се крие дори платката как изглежда няма снимки. Сякаш ще може някой да го открадне 'промишлен шпионаж' ако прави, като ни чете форума, докато си сърба ракиицата.
За мен темата е приключена!!!
За мен темата е приключена!!!Чакаме с нетърпение,новия варненски жмел!!!
Абе знаем Лефтер чий бек вокал е ама айде да не замирише и тук по силно.
За съжаление българинът е силно завистлив и подъл, сипе лъжи навсякъде.Ако вие имате пари колкото около 31.1 грама злато приблизително една трой унция, "ако не вярвате, първо пробвайте при Микрон, за да се убедите лично!!!" и си купете и се убедете лично.Апарата е слухарски от старите без телевизор.Ако сте имали преди такива лесно ще му свикнете.Работи с Два тона нисък за желязо и висок за цвят.Знаете, че такъв тип апарат може да ожелезява и скрива цветни сигнали ако е настроен неправилно, само с копчета без екран.Другото неудобство е, че няма глезотии с които вече сте свикнали, ако имате DEUSII модерен металотърсач с дисплей.Хубаво е дълбочината и, че отново обраните места - бити терени стават, като нови необходени и апарата бързо ще се изплати от находките с него, а вие ще се кефите на хобито.
В събота с тебе ще снимаме видеа да няма после това онова ще взема лефтера и които още искаш твои познати и хербицити ще нося и ти ще вземеш твоя да няма после че съм базикал нещо.От Царево ще докарам още колеги да видат момчетата да преценят .
Хоп още енда анонимна "мажоретка" на бате Чефи... Нали уж ти беше интересно излъчването на Хибрида - синус - пулс ... А то кво било че и ти си от гилдията на Микрона... Добър мажоретен състав сте няма що...
Както бях писал по рано в темата аз във тези филми няма да участвам. Все още Смарт антената не ми е готова , а и имам ангажименти тази събота.