traper250, Mikron и 13 Гости преглежда(т) тази тема.
...Аз съм прост търсач...
До колегите,които си нямат хабер,що е то Pi детектори!Първата ми монетарна PI,е от 1991 г.Супер успехи, естествено където другите мълчат!Без дискриминация естествено.1995 Minelab пуснаха SD 2000.Пак без дискриминация.После GP,GPX,GPZ,SDS .И кво??? Дълбочинна дискриминация,Брус Кенди не можа да измисли,или и да го измисли, трябват три висши,че да можеш да го подкараш?!?Микрона,казва имам различни антени?!?Е ,как го направи тоз фокус,вместо да барнеш платката,и уреда да работи с една универсална антена?!?Слушам и за чуване на монети на 70 см.,то сдискриминация!!!
Вече разбрахме
Лошото за мен е, че не разбрахме нищо за - Working technology - PTS (Pulse Technology + Sinusoidal) with digital signal processing- Технология на работа - PTS (Pulse Technology + Sinusoidal) с цифрова обработка на сигнала и- Self Adjustment Threshold – SAT функция за по-висока стабилност на аудио идентификацията
Гледам в темата колеги много са взели да подскачат без да има за какво. Абе хора, пийте си ракията и се раздвайте на живота, толкова ли е трудно. Свят широк, за всеки има място под слънцето. Всеки да е жив и здрав да работи с каквото му е присърце, не е нужно да се репчим да доказваме на кой кравата е по-мъжка.
Напротив, то си пише, пулс + синусоида и самонастройка,.., виртуални теоретици.
Добре ве джанъм толкова ли е трудно да се направи клип на ход с Хибрида - пък ние да преценим как работи... А не да гледаме чужди клипове - Поляци и тем подобни... Стефане дал си на твоите "мажоретки" детектор само да се хилят у форума... Те пчеличките пак ще си жужат в кошера - ужилването е болезнено...
но защо ли досега никой не се сети да ги обедини двете в един апарат, ако е толкова просто?
Тези дни в Бургаско,ще пристигне Хибрид,барабар с оператора,и надявам се да направим реални клипове как работи машината на чернозем,оруден терен,мокър черен морски пясък(магнетит),естествено на ход.Не знам само,с каква антена ще бъде уредът,тъпа,умна или хвърката(пипируда)?!?!?Клиповете,най -вероятно ще бъдат публикувани във фейс групата Металотърсачи и георадари!
Щото толкова си могат.Като ще ти идва човека на крак, поне прояви малко уважение и не се дръж като простак.