Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 111745 пъти)

borisla123, kodokan и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 295
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #630 -: Февруари 20, 2024, 07:05:26 am »
Ефективността на един детектор – максимално надути джобове за минимално време ( джобовреме ) .ако се обработи статистически  джобовремето за достатъчно дълъг период ( 1 година ) на достатъчно мъченици - 40 ( по- добре 41 –Али Баба и 40-те разбойници- да не влизаме в конфликт с църковния канон  ???  ) ще се стигне до интересен резултат – над определена РЕАЛНА ДЪЛБОЧИНА ( дълбочина на сигурна дискриминация ) ефективността на детектора рязко намалява ... около 30 -35 см до максимум 40 е таз дълбочина  ( не визирам дълбочинните детектори –рамки и кантари ) .да видим ний сега какво ще напишете ... особено ценни са мненията на първите хибридаджии  https://www.youtube.com/watch?v=FZZJeMKJV3M

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #631 -: Февруари 20, 2024, 07:43:03 am »
Изписа се не малко.Машината е много добра,за особеностите  е като всяка грундарка.Където има  сменяне на почвите трябва да се прегундира тук там се случва.Лично аз работя главно  на такива участъци.Закарах я в гора централна Бг, не се налага и цял час да я пипна.За дълбочината няма да пиша,достатъчно писахме.Ще има и още клипове,с различни цели .Клиповете ще бъдат съвсем неподправени и безпристрастни с участието и на други апарати.Дискриминира прекрасно за дълбочината на която хваща сигнали.Проверката на сигнал, я е описал колегата Кронос ,някъде и аз бях писал.Има подготвен вид полигон вече,на доста тежък чернозем дано да има време да подготвим целите за да е видимо и ясно в клипа какво се използва при всеки опит.Ще опитам да го правя без кръстчета отгоре или бележки, които да показват къде е точно сигнала.Ще е така,защото никъде на ход няма кръстчета нито разни белези къде е сигнала.Много е дразнещо като се започва едно издуване след като се види че една машина е сляпа за дадена цел.За мен лично знам резултата какъв ще бъде,достатъчно съм разбрал от сравнително малкото излизания какво може този апарат на ход.Там е най-добрата проверка с търпение въртене на по- засуканите и дълбоки сигнали.Който иска бърза работа, режим монета с малката бобина и газ. Направо прекрасна опция за тази цел.С голямата антена не съм бачкал, и не мога да коментирам.Малката антена чува цели в нормални и по-тежки почви, до които не може и да се доближат ВЛФ те.Иска ми се да го сборя с една V3I на Whites,ако някой колега има, и иска да направим един излет с проба, да пише на лични.Въпросите от сорта извади ли се нещо с тоя апарат и какво,обикновено се задават от определени хора недоброжелатели за хобито,освен ако някой колега е нов, и не е гледал филма усещане.

Активен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 469
« Отговор #632 -: Февруари 20, 2024, 08:40:17 am »
Аз не съм се разписал по темата защото съм излизал само три четири пъти с апарата, това което съм видял до сега е доста голяма дълбочина и дискриминация не по лоша от на висок клас монетарка. Харесва ми това че машината е адски стабилна и в същото време работиш на дълбочината на джипи, като железа се копаят доста по малко. Иска свикване с дискриминацията защото е по особена, антената трябва да е плътно до земята и когато се центрира сигнала се правят бързи махове или другия начин е да заходиш много бавно към сигнала и да спреш точно над него( този начин е по точен според мен). Аз работя на леки почви, грунда е между 6 до 8, колегите които работят на по тежки почви да кажат как се справя там.
Браво радвам се че ти е харесал Хибрида...
Как се държи на отворена дупка без сигнал...?
По писането ти да разбирам ли че има статичен режим - или така си работи детектора...?
« Последна редакция: Февруари 20, 2024, 08:52:46 am от pechkata »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #633 -: Февруари 20, 2024, 09:48:03 am »
100 пъти вече ги дъвчем тези празни дупки. Над такава дупка апарата мълчи като партизанин на разпит, Стефан и клип беше пуснал, потърси в темата.

Цитат
Ефективността на един детектор – максимално надути джобове за минимално време ( джобовреме )

Фактора "късмет" никой не го е отменил, независимо дали става дума за хибрид или друг апарат. Тук обаче не става дума само за късмет. Там е работата че апарата си хваща както трябва. Не знам за другите, но аз съм предоволен. И пак ти казвам - не винаги става въпрос за феноменално дълбоки дупки. На практика се оказва че на един пинпойнтер дълбочина минзухарите си седят, а монетарките години наред не ги чуват.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Активен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #634 -: Февруари 20, 2024, 09:59:20 am »
100 пъти вече ги дъвчем тези празни дупки. Над такава дупка апарата мълчи като партизанин на разпит, Стефан и клип беше пуснал, потърси в темата.

Нормално е да се иска мнение от достоверен източник - без монтаж на видео клипове...
Не визирам никого...

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1457
« Отговор #635 -: Февруари 20, 2024, 12:03:20 pm »
Нормално е да се иска мнение от достоверен източник - без монтаж на видео клипове...
Не визирам никого...
Ако ми покажеш поне един мой клип където има някакъв монтаж или нещо недостоверно, направо ще ти подаря един хибрид!
Затова безброй пъти повтярям, че всеки който се съмнява, може да заповяда, да вземе всичко показано в свои ръце и сам да пробва...
Идвали са такива съмняващи се и са пробвали. Някои даже по половин ден са ми губили и нито един не е казал, че не е така както е показано!
И всеки път след такива "проверки" съм оставал с 1 или даже 2 детектора по-малко...
Тук е дупката: https://www.youtube.com/watch?v=k7XWawE8JAY Всеки който го има може да потвърди че е така.
Странно защо youtube размаза така качеството, но ме домързя да го качвам отново :-[

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 740
« Отговор #636 -: Февруари 20, 2024, 12:17:54 pm »
Иска ми се да го сборя с една V3I на Whites,ако някой колега има, и иска да направим един излет с проба, да пише

Е нали нашия човек има, ако е хубаво времето тази седмица, да отидем на тестове и филми, ще му се обадя да го зареди, дано не е хванал паяжини, че не го е пипал с години, не го и продава.

Неактивен Kirovladimirov@gmeil.com

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 59
« Отговор #637 -: Февруари 20, 2024, 12:53:06 pm »
Спектрата не е плитък апарат.

Активен pechkata

• Старши потребител
« Отговор #638 -: Февруари 20, 2024, 03:08:14 pm »
Стефане знаеш мн. добре че всеки един клип подлежи на съмнение - по един или др. начин се укриват нередности...
И да съм видял нещо нередно преглътнали сме го - живот и здраве да е...
Чесно казано не ми се копае дълбоки сигнали на Джи-Пи-Х - одъртяхме вече давам ред на по младите...
Понеже ме питат колеги "Как е новия детектор на Микрон" - а аз нищо не мога да им отговоря... ;)
« Последна редакция: Февруари 20, 2024, 03:16:38 pm от pechkata »

Неактивен avreliann

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 28
« Отговор #639 -: Февруари 20, 2024, 07:22:49 pm »
Ако ми покажеш поне един мой клип където има някакъв монтаж или нещо недостоверно, направо ще ти подаря един хибрид!
Затова безброй пъти повтярям, че всеки който се съмнява, може да заповяда, да вземе всичко показано в свои ръце и сам да пробва...
Идвали са такива съмняващи се и са пробвали. Някои даже по половин ден са ми губили и нито един не е казал, че не е така както е показано!
И всеки път след такива "проверки" съм оставал с 1 или даже 2 детектора по-малко...
Тук е дупката: https://www.youtube.com/watch?v=k7XWawE8JAY Всеки който го има може да потвърди че е така.
Странно защо youtube размаза така качеството, но ме домързя да го качвам отново :-[
Стефане не се опитвай на клиповете да показваш сто процентовите възможности на машината, пак ти казвам и 80 процента дълбочина с дикриминация са ни достатъчни от това което показваш.

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 763
  • миндил и железарка
« Отговор #640 -: Февруари 20, 2024, 08:45:52 pm »
Браво радвам се че ти е харесал Хибрида...
Как се държи на отворена дупка без сигнал...?
По писането ти да разбирам ли че има статичен режим - или така си работи детектора...?
Няма сигнал на отворена дупка колкото и да е дълбока, а за статик режима няма отделно такъв режим, просто апарата може да работи много бързо и много бавно едновременно. При бавно захождане и като е точно над сигнала все едно си на пинпойнт, точно това за мен е най полезното качество.

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #641 -: Февруари 20, 2024, 08:58:52 pm »
Е нали нашия човек има, ако е хубаво времето тази седмица, да отидем на тестове и филми, ще му се обадя да го зареди, дано не е хванал паяжини, че не го е пипал с години, не го и продава.
Да,да говорим с него.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1457
« Отговор #642 -: Февруари 20, 2024, 11:08:02 pm »
Стефане не се опитвай на клиповете да показваш сто процентовите възможности на машината, пак ти казвам и 80 процента дълбочина с дискриминация са ни достатъчни от това което показваш.
Ей тук: https://www.youtube.com/watch?v=mLnwYIBVr9M  колегите са заснели един тест за дискриминация в земята. Целите са на 30см., на 75% от възможностите, които вече са показвани неведнъж.
Пирона  на 30см всички други които сме пробвали го "свирят" цвят!

Активен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 214
« Отговор #643 -: Февруари 22, 2024, 04:49:57 pm »
Айде и аз от днес с Хибрид   8)..........! Сутринта не ми беше добре , но следобяд се поокукулебих и го измъкнах и сглобих на двора. И се почна в мисията невъзможна , в двора на замърсеното. После на пластмасовата маса по въздух. Дано не го закъсвам много много със здравето и ще го заведа на по близките и по достъпни в момента градинки , а и на изметените полянки та да  скивам кон боб яде ли? ;)

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #644 -: Февруари 22, 2024, 05:49:08 pm »
Хайде че не остана  8) . И си ползвай безжичните слушалки с него, когато духа много вършат работа. Аз още се чудя какви да взема, дали като старите ухари на KOSS или някакви други.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори