borisla123, kodokan и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
Аз не съм се разписал по темата защото съм излизал само три четири пъти с апарата, това което съм видял до сега е доста голяма дълбочина и дискриминация не по лоша от на висок клас монетарка. Харесва ми това че машината е адски стабилна и в същото време работиш на дълбочината на джипи, като железа се копаят доста по малко. Иска свикване с дискриминацията защото е по особена, антената трябва да е плътно до земята и когато се центрира сигнала се правят бързи махове или другия начин е да заходиш много бавно към сигнала и да спреш точно над него( този начин е по точен според мен). Аз работя на леки почви, грунда е между 6 до 8, колегите които работят на по тежки почви да кажат как се справя там.
Ефективността на един детектор – максимално надути джобове за минимално време ( джобовреме )
100 пъти вече ги дъвчем тези празни дупки. Над такава дупка апарата мълчи като партизанин на разпит, Стефан и клип беше пуснал, потърси в темата.
Нормално е да се иска мнение от достоверен източник - без монтаж на видео клипове...Не визирам никого...
Иска ми се да го сборя с една V3I на Whites,ако някой колега има, и иска да направим един излет с проба, да пише
Ако ми покажеш поне един мой клип където има някакъв монтаж или нещо недостоверно, направо ще ти подаря един хибрид!Затова безброй пъти повтярям, че всеки който се съмнява, може да заповяда, да вземе всичко показано в свои ръце и сам да пробва...Идвали са такива съмняващи се и са пробвали. Някои даже по половин ден са ми губили и нито един не е казал, че не е така както е показано!И всеки път след такива "проверки" съм оставал с 1 или даже 2 детектора по-малко...Тук е дупката: https://www.youtube.com/watch?v=k7XWawE8JAY Всеки който го има може да потвърди че е така. Странно защо youtube размаза така качеството, но ме домързя да го качвам отново
Браво радвам се че ти е харесал Хибрида...Как се държи на отворена дупка без сигнал...?По писането ти да разбирам ли че има статичен режим - или така си работи детектора...?
Е нали нашия човек има, ако е хубаво времето тази седмица, да отидем на тестове и филми, ще му се обадя да го зареди, дано не е хванал паяжини, че не го е пипал с години, не го и продава.
Стефане не се опитвай на клиповете да показваш сто процентовите възможности на машината, пак ти казвам и 80 процента дълбочина с дискриминация са ни достатъчни от това което показваш.