0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.
Аз пък мисля , че теорията и практиката вървят ръка за ръка. Едното без другото не може иначе нямаше да сме стигнали този научно технически прогрес а щяхме да сме в каменната ера!
Грешиш колега , теорията не е само в електронните схеми и принципната работа на всеки един елрктронрн елемент. Теоретична част има много и в изучаването на машината почвата , познанията за минерализацията и орудеността , принципи и работа на апарата във влажна , алкална , солена почва и куп още неща , но просто не се досещаш , понеже явно си изучил доста за тези неща и апарата и всичко вече ти става машинално. Т.е. тя е навсякъде , както и практиката та когато , човек си служи и с двете е най добре.
Тестват си колегите. Equinox 800 vs Tarsacci MDT8000 vs AKA Smart Pulse. Хибрида не оставя никакви шансове на конкуренцията.https://www.youtube.com/watch?v=2bip3HgoUyE
Както споменах няколко страници по-рано, хибрида бие търсачито отсякъде. Интересно ми е дали ще успее да се пребори успешно и с някой GPX5000? Утре мисля да го пробвам моя на малко терсене терен - сигнума ловеше левче на 20см със зор - ще пробвам да видя дали ще чуя някой сигнал изобщо. Със сигнума съм извадил 2-3 железа оттам, и повече сигнали не хванах, би трябвало да е чисто - минато е и със сигнум, и с нокс 800. Ако намери нещо, значи отвява категорично и сигнума.
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Това за всички ли се отнася.
Защо при всяко включване Хибрида трябва да се грундира отново ?