Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 138179 пъти)

Mikron, Ghostwheel и 14 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 298
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #30 -: Септември 22, 2023, 10:06:45 pm »
Някои от пчеличките са особено активни. Едни издирват древни символи, други "цъкат". Я как е живнала темата. Браво! :)
Така е . прав си ...относно презентацията на новия продукт , поканата за предварителни тестове пред 100 потенциални клиенти се сетих за вица :,,- Каква е разликата между "инсталация" и "пърформънс"?
- "Инсталация," е когато се изсереш в задния двор на кооперацията и... извикаш съседите да разгледат! А "Пърформънс" е когато първо извикаш съседите и после се изсереш пред тях! ''

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #31 -: Септември 23, 2023, 12:01:29 am »
Къде ги тия дилъри, цъкам на дилъри http://www.mikronbg.com/dealers.html
и линковете не работят, явно ''дилърите'' не са чували за Микрон .
Малей, това съм го правил ако не се лъжа 2007 година, когато масовата резолюция на мониторите беше 1024х768. Баси как върви времето....
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1484
« Отговор #32 -: Септември 23, 2023, 12:22:09 am »
Малей, това съм го правил ако не се лъжа 2007 година, когато масовата резолюция на мониторите беше 1024х768. Баси как върви времето....
Ей, вярно че сме го изоставили този сайт. Като гледам съм го обновявал последно на 04.05.2012.  Не помня от кога не съм го отварял, а какво да говорим за дилъри. Някои от тях даже не са живи вече...
Трябва да му обърнем малко внимание! Добре, че има будни граждани като Владко да напомнят. :)

Неактивен zAt

• Старши потребител
« Отговор #33 -: Септември 23, 2023, 06:13:16 am »
Благодаря  ,щото този твой пост ме накара да си  спомня за първия БГ интернет ,,вомиториум‘‘ – форума ,,Селосарница‘‘ или ,,SELOSARNICA’’...Не може ли да се направи такъв ,,подфорум‘‘ тук ?бяха славни времена –сайта беше  пиратска пукотевица и кьорфишеци , нямаше теми –имаше само номера на постовете. Ако се ,,реинкарнира‘‘ този форум , ще стане много забавно, сигурен съм .Честита есен на всички колеги-сезона започва... ;)

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #34 -: Септември 23, 2023, 11:12:01 am »
Е,  селосърница даже не беше пълноценен форум  а нещо от типа книга за гости, даваща за първи път възможност на хората да общуват. Но всичко с времето си, от 20 и повече години такива платформи са отживелица. Тук за лаф мохабет има отделен форум (пясъчника).
Mikron металдетектори

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 132
« Отговор #35 -: Септември 23, 2023, 11:49:16 am »
Тема от Пясъчника: Слухове и догатки за новите Микрони  (Прочетена 387 пъти)

Благодаря  ,щото този твой пост ме накара да си  спомня за първия БГ интернет ,,вомиториум‘‘ – форума ,,Селосарница‘‘ или ,,SELOSARNICA’’...Не може ли да се направи такъв ,,подфорум‘‘ тук ?бяха славни времена –сайта беше  пиратска пукотевица и кьорфишеци , нямаше теми –имаше само номера на постовете. Ако се ,,реинкарнира‘‘ този форум , ще стане много забавно, сигурен съм .Честита есен на всички колеги-сезона започва... ;)

А защо не и жив чат за членове на форума AJAX Chat © blueimp.net
« Последна редакция: Септември 23, 2023, 12:00:07 pm от hristo »

Неактивен zAt

• Старши потребител
« Отговор #36 -: Септември 23, 2023, 12:30:32 pm »

МА таа осцилограма (от линка-слухове за микроните ) е дърта на Библия- Дейв Джонсън ,Фишер -икономично пулсаче

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #37 -: Септември 24, 2023, 12:11:53 am »

Мислехме го още навремето но и чатовете изживяха времето си. Отделно че прави доста товар на сървъра.
Mikron металдетектори

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #38 -: Септември 28, 2023, 07:26:20 pm »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #39 -: Септември 28, 2023, 07:36:51 pm »
... и бронзовото съдче на метър:

https://www.youtube.com/watch?v=WTCdY2H34XM
Mikron металдетектори

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Напреднал потребител
  • *
  • Публикации: 202
« Отговор #40 -: Септември 28, 2023, 08:30:06 pm »
Ами няма, все са в земята ::)
https://www.youtube.com/watch?v=z6-VwPymTps

Браво !
И аз имам нещо подобно, трябва го намеря в склада и да ги сборим .

https://www.youtube.com/watch?v=WRJrcd8d8lI

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
  • Публикации: 259
« Отговор #41 -: Септември 28, 2023, 09:01:58 pm »
   Сезона Инжинере ще изчака .От тази година задължиха лакомите ни земеделци да орат и обработват масово от 1 октомври.Само с някакви изключения на малко декари и нови видове обработки без оране.

Неактивен zAt

• Старши потребител
« Отговор #42 -: Септември 28, 2023, 09:54:03 pm »
Ами няма, все са в земята ::)
https://www.youtube.com/watch?v=z6-VwPymTps
1.Около варна има доста леки почви ...някои от тях са с изключително слаб грунд ефект .Всеки , който прави клипове е длъжен да даде пълна информация за почвата , на която се правят тестовете . Желателно е да я измери .Аз знам как , чакам Микрона да го направи пръв
2. Не е посочен диаметъра на сондата . Тази е поне 45 см
3.Тестовете на хибриден детектор не са проста работа , а тези са като всички други хиляди клипове в тубето
4. Задължително трябва да се доказва при всеки един тест , че тоягата е в режим дискриминация , и да се ДОКАЗВА ДЪЛБОЧИНАТА и ЪГЪЛА ( ВЕКТОРА ) на дискриминация .всички горни уточнения трябва да се спазват, иначе клипа става крайно несериозен и посредствен
5.няма да продължавам , всяка моя дума се тегли на кантар

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #43 -: Септември 28, 2023, 10:25:08 pm »
1.Около варна има доста леки почви ...някои от тях са с изключително слаб грунд ефект .Всеки , който прави клипове е длъжен да даде пълна информация за почвата , на която се правят тестовете . Желателно е да я измери. Аз знам как , чакам Микрона да го направи пръв
2. Не е посочен диаметъра на сондата . Тази е поне 45 см
3.Тестовете на хибриден детектор не са проста работа , а тези са като всички други хиляди клипове в тубето
4. Задължително трябва да се доказва при всеки един тест , че тоягата е в режим дискриминация , и да се ДОКАЗВА ДЪЛБОЧИНАТА и ЪГЪЛА ( ВЕКТОРА ) на дискриминация .всички горни уточнения трябва да се спазват, иначе клипа става крайно несериозен и посредствен
5.няма да продължавам , всяка моя дума се тегли на кантар
Полигона е на 160км от Варна - доста тежък добруджански чернозем с висока магнитна съставка. По характеристики се доближава до почвата на Крайморие. Ако заснема същите тестове на "варненска" почва, пак ще ме обвиниш в кинорежисура. ;D
Интроника има начин за измерване на почвата (за каквото споменаваш) и с него веднага се разбира какво е мястото. Ако варненските песъчливи почви са 100 единици, този полигон е 2000 единици. Там почти всички от масовите детектори "сгъват" и работят на 50% от въздушните си резултати. За хибрида разликата е никаква. Бронзовия съд например във въздух се засича на 1,10м.м а както се вижда в земята е на 1м. За монетите разлика въздух - земя почти не се усеща.
За сравнение, ето най-доброто постижение там на Еквинокс 800 - https://www.youtube.com/watch?v=efXIdQA2xVE
Сондата е 36см. Дискриминацията е включена непрекъснато и не се променя. Не изгледа ли до края? Там много добре се чува как засича кования гвоздей. Какво по-добро доказателство? Все пак е "слухарски апарат", слушай  тоновете.
Тестове ще има още. Всичко по реда си. Не искай всичко наведнъж и веднага.
Слона се яде на части. Ако речеш да го глътнеш наведнъж, ще се задавиш...  :)
« Последна редакция: Септември 28, 2023, 10:28:59 pm от Mikron »

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Напреднал потребител
  • *
  • Публикации: 202
« Отговор #44 -: Септември 28, 2023, 11:57:10 pm »
Сега ми стана ясно какво се крие под този "проект"
Има една приказка " с чужда пита помен правиш " :)
Платката е на бившия съдружник на Жоро Нексуса , поставена в кутийка на АКА, няма спор майстор си по слагането на платки в кутийки, дано само не е вързана с тел както ги правеше навремето.