0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
Честита ви Баба Марта! Н е знам момчета , но от как продадох Хибрида човека почти всяка седмица ми звъни да се възхищава от апарата и резултатите му. Приятеля му , като видял Хибрида и му се присмивал , но в джендема оня станал кривоглед , а бил с Деус 2. Друго важно е , че там почвата не е толкова тежка и човека направо е спукал картофките , а и е младо и интусиазирано пишламе не , като мен....... С колегата направихме бартер с доплащане от негова страна за Деус 1 със оригиналните слушалки и 500 евро , кой то ще трябва да продавам скоро. Поздрави и много успехи !
Аз му казах тази работа..... и , ако пожелае някой ден нали може да му го ъдейтнеш?
Хем, твоя е с най-стария софтуер (с по-лошата дискримиация) и по-слабите антени. Вчера бяхме пак на полигона, с най-новия софтуер и с усилените антени, вече денара "се чува" до към 48см и това с перфектна дискриминация, при което дълбоките железа са си железа, без да ги върти или оцветява. На следващото ходене до там, ще взема да снимам малко...
Може ли повече информация кои са усилените антени?
Стефчо каква е разликата тая антена със моята на мойта пише PTS tech тая по дълбока ли е,казваш че денарче се чува на 48см със тая антена ли се чува на толкова.
https://www.youtube.com/watch?v=L5C9TdyorsMСега вече ми харесва сепарирането на сигналите... Ама това пърпорене от далечна(дълбока) зона не ми харесва... Е детектор без кусури няма...
Хората които имат хибрида може ли да споделят как свири ръждясалите ламаринки и как свири керамиката при грундирана земя.