Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 180301 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 301
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1515 -: Май 08, 2025, 03:29:11 pm »
За този фишер , колко си мечтаех преди години , а то се оказа , че е нищо особенно във възможностите му. Не знам обаче как ще е на орудено , като тук при мен.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 108
« Отговор #1516 -: Май 08, 2025, 09:58:03 pm »
Че как сме те пропуснали?  :o Мислех, че отдавна сме сменили антените на всички които имаха от тази серия, с този кабел.
Ако идваш на събора, обезателно се обади да ти дам една хубава антена.

Живи и здрави да сме - там съм, па и имам и да черпя по бира от преди :)
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
  • Публикации: 266
« Отговор #1517 -: Май 09, 2025, 07:30:52 pm »
Че как сме те пропуснали?  :o Мислех, че отдавна сме сменили антените на всички които имаха от тази серия, с този кабел.
Ако идваш на събора, обезателно се обади да ти дам една хубава антена. От тези антени с лошият кабел имам и аз ,и предполагам и други колеги.Ще има ли някакво намаление при покупката на друга?

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1509
« Отговор #1518 -: Май 10, 2025, 11:00:41 am »
От тези антени с лошият кабел имам и аз ,и предполагам и други колеги.Ще има ли някакво намаление при покупката на друга?
На няколко пъти предлагах да я сменим, но все казваше, че си я харесваш и върши работа. Но пък такива 27см не се правят отдавна. Ако я сменяме ще е с стандартната 28х32см, която е и забележимо по-дълбока.
Иначе да, винаги има отстъпки, и за всеки.

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1519 -: Май 29, 2025, 10:58:48 pm »
Освен наградите от томболите, за всеки който желае да купи нещо по време събора ще има специални цени.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1520 -: Май 31, 2025, 07:51:34 pm »
Това за цените си беше така - някой се сдобихме с голяма антена на мнооого добра цена, същевременно дори имаше замяна на стара антена абсолютно безплатно и без увъртания, или разни усуквания- е на това му викам качествен сервиз. А някой па се сдобиха с чисто нов хибрид без пари...
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен Vladislav

• Старши потребител
  • Публикации: 372
« Отговор #1521 -: Май 31, 2025, 11:37:17 pm »
Снимки няма ли да качите да ги видим.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1522 -: Юни 02, 2025, 12:22:22 am »
 Снимки нема - поне аз лично нямам, защото се пуснах на състезанието заедно с другите. Станах на прасе - бях с цивилните дрехи за маса, а не за копанье. Използвах елипсата - никакви грижи, дори директно търсене под жиците с ток, които минаваха през средата на поляната. Не изкопах нито един черен сигнал - само цветни боклучета като алуминиеви  капачки от буркани, половин дръжка от калаена лъжица/вилица, дори и един пакет от цигари арда - такива боклуци имаше на кило на тая поляна. Имах и три идеални цветни сигнала, но бяха много дълбоки - с малката лопатка, дето ми бяха дали на заем стигнах с мъка до 25-30см, но сигналите бяха на по-дълбоко. Оставих си ги за проверка след събора, но тогава такъв порой се изсипа, че не е истина направо - живи и здрави догодина ще съм по-подготвен, и ще си ги изровя да видя какви са - ей така за спорта...

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1523 -: Юни 02, 2025, 09:27:14 am »
Снимки няма ли да качите да ги видим.
https://youtu.be/782Nxkeoch4?si=4qEtmLQwzsoplAgA
Кметът на селото е много разочарован от това, че след събора поляната остана като след бомбардировка.
Не знам защо толкова много хора не си заравят дупките. Нито е много трудно, нито отнема време да избуташ обратно пръстта.

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 597
« Отговор #1524 -: Юни 02, 2025, 05:50:48 pm »
Защото сме Българи и се тупаме по гърдите... >:(
Срамно е като ти кажат "иманяр"... :(

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3216
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1525 -: Юни 02, 2025, 06:36:02 pm »
Срамота. Много пъти съм организирал подобни събития, някои  с 2000+  посетители, и после терена е предаван в абсолютна чистота. Даже и фасовете са обирани. Това тук е рядко срещан позор и за посетители, и за организатори.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Valerian

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 24
« Отговор #1526 -: Юни 03, 2025, 01:43:36 pm »
И аз благодаря на Стефан за промоционалната цена на антената.Много коректен и винаги може да се разчита на него.

Неактивен traper250

• Старши потребител
  • Публикации: 301
« Отговор #1527 -: Юни 03, 2025, 02:37:32 pm »
И аз благодаря на Стефан за промоционалната цена на антената.Много коректен и винаги може да се разчита на него.
Стефан е един голям Човек преди всичко , които Човеци за съжаление напоследък са на изчезване!

Активен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1528 -: Юни 03, 2025, 10:30:54 pm »

Не ме хвалете толкова, че чак се изчервих  :-[
Древна китайска мъдрост: "Който ме критикува, ми е приятел, а който ме ласкае ми е враг!"
Критиката е един от факторите на прогреса, така че тези който се заяждат и "оплюват" стимулират най-много развитието  :)
Такива като Тарикатко например, заслужават най-големите благодарности ;)

Неактивен pechkata

• Ветеран
  • Публикации: 597
« Отговор #1529 -: Юни 04, 2025, 10:30:18 am »

Древна китайска мъдрост: "Който ме критикува, ми е приятел, а който ме ласкае ми е враг!"

... ;)...