Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 138156 пъти)

danail, Savage_333 и 19 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Напреднал потребител
  • *
  • Публикации: 202
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #15 -: Септември 21, 2023, 12:42:45 pm »
Чакам го да се обади, имам перфектен полигон направен преди три години.
Тестови сигнали от 40 - 110 см (на 110 см е медна чиния 22 см)
Моге да събера мин. 100 човека да гледат ако знам само един ден предварително кога ще идва.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #16 -: Септември 21, 2023, 02:37:37 pm »
Не вярвам Стефан да си зареже работата и да хукне по Пловдив. Той време за форумът няма какво ли остава да бие път. Спомена че тея дни щял да ходи по Добруджа по работа, ако имаш път натам обади му се и виж дали там нещо евентуално  може да се тества.
Любо, поне първата партида да излезе, клипове все ще се появят и то дето не са правени от Стефан.Пък и моя като дойде веднага ще го преборя със сорекса , но за видео не обещавам че хич ме няма в снимането.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #17 -: Септември 21, 2023, 02:50:58 pm »
Цитат
Дизайна е руска школа .

Екстра си е дизайна, с удобно и лесно управление. Ти какво мислиш, че за нашите е кой знае какъв проблем да наемат дизайнер и да поръчат един куп матрици за да направят нещо подобно на Гарет Аксиом? Обаче я питай Владо той поне няма да те изъже, това удоволствие  какви производствени разходи излиза? За десетки хиляди става дума. И тея разходи после трябва да легнат на гърба на потребителя, при условие че турците и китайците заляха световния пазар с балалайки за по 200-300 долара.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1484
« Отговор #18 -: Септември 21, 2023, 08:12:19 pm »
Чакам го да се обади, имам перфектен полигон направен преди три години.
Тестови сигнали от 40 - 110 см (на 110 см е медна чиния 22 см)
Моге да събера мин. 100 човека да гледат ако знам само един ден предварително кога ще идва.
Хм, не си спомням да съм обявявал, че ще ходя някъде. ::)
Обаче ме мъчи един въпрос – по каква причина един производител, ще иска да популяризира продукцията на друг производител, вместо да си гледа своята продукция? И то пред 100 сеирджии, пардон – потенциални клиенти…
Такова мероприятие ще предполага заснемане и популяризиране пред още много хиляди потенциални клиенти. За такава сериозна услуга, не знам как ще се отблагодарявам, ще трябва сериозна равносилна отплата от моя страна.
За съжаление в момента няма да мога да се възползвам от такова неустоимо предложение. Заради отворилата се работа за много месеци напред, към момента в близките и малко по-далечни плановете няма включени такива мероприятия. Надявам се че 100-те души няма да си загубят съня ако се наложи да изчакат малко повече. Но пък ако се отвори ходене по други задачи в него регион, защо не. Може да се съчетаят мероприятията...
А тестове ще има достатъчно. Точно с такава цел първите произведени бройки заминават към някои от дилърите и определени хора (у нас и в чужбина), които знаят какво, къде и как да тестват, за да могат после да споделят своите впечатления и мнения за предимства и недостатъци. И ако забележат недостатъци, които тук сме пропуснали, да можем да ги отстраним преди да се организират масови демонстрации.
Полигони със закопани неща има много и най-различни в страната. Ние вече сме правили тестове (за наша консумация) в земя на някои от тях. Но ще чакаме впечатленията и на другите…

Неактивен paunnetti

• Ветеран
  • Публикации: 876
« Отговор #19 -: Септември 21, 2023, 08:50:51 pm »
Не се познавам с никой от вас лично. Признавам не знам какво е Hibrid. По скоро се досещам
нещо като при автомобилите. Но небива да пишете за нещо което още не сте видели.
Изчакайте.
Мисля че колегата Mikron отговори на всички ви. БРАВО Стефчо.
« Последна редакция: Септември 21, 2023, 09:06:07 pm от paunnetti »

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 743
« Отговор #20 -: Септември 22, 2023, 12:05:23 am »
Значи, от предубедени хора, мнения, като на някой от прежде изказалите се, понеже каквото и да видят, ако не им уйдисва, значи не става  няма смисъл да се вземат в предвид, защото не са обективни. В интерес на истината, от гледане на видеото ми направи впечатление, че работи добре, показва добри параметри, въпреки, че оператора при засичане на всяка цел почти винаги си слага от него си още по пет см. при поставяне на линията, но въпреки този трик, е добре. Относно дизайна, айде стига бе, не може да е красив и с к.р до коленете, кой го интересува как изглежда, ако лови добре. Нас ни итересува, ако цената  е на ниво в хиляди евро, няма смисъл за коментар, освен ако не е нещо с извънземни параметри. Друго нещо е да се види на терен, но не на съмнителни полигони на заинтересувани субекти, защото това не вдъхва доверие и още нещо, ако се пуска, да се пуска масово, а не само да се говори, кой какво видял и да се създават митове и легенди и да се очаква включване. Начакахме се да излезе нещо добро, дано най-после да излезе нещо достъпно и с добри качества, а дано.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #21 -: Септември 22, 2023, 12:22:30 am »
... че оператора при засичане на всяка цел почти винаги си слага от него си още по пет см. при поставяне на линията, но въпреки този трик, е добре....
Сигнала е точно до там докъдето е показан на линията. Просто звука затихва накрая и затова на видеото не се чува и се създава такова впечатление, че се добавят сантиметри. Със слушалки се чува много добре и този тих сигнал накрая, но не е удобно да се заснеме видео със слушалки.
Ще има тестове в земя скоро. Ще го има и масово. Всичко по реда си....
А това е и най-опростения базов модел. "Слухарски", както някои го наричат. Другите са планирани с повече екстри, настройки, полифонии, ходографи и т.н. за любителите и на такива глезотии. Те не са проблем и се правят по-лесно. Най-важното дотук е, че въпросния принцип работи както трябва и има доста предимства пред всички останали.
@Любо, от дизайна само кутията е от "руската школа", защото имаме много такива свободни кутии, а те са леки, удобни и с тях става много добре балансирана конструкция. Всичко друго си е БГ  :)
« Последна редакция: Септември 22, 2023, 12:30:26 am от Mikron »

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 298
« Отговор #22 -: Септември 22, 2023, 05:42:13 am »
Сигнала е точно до там докъдето е показан на линията. Просто звука затихва накрая и затова на видеото не се чува и се създава такова впечатление, че се добавят сантиметри. Със слушалки се чува много добре и този тих сигнал накрая, но не е удобно да се заснеме видео със слушалки.
Ще има тестове в земя скоро. Ще го има и масово. Всичко по реда си....
А това е и най-опростения базов модел. "Слухарски", както някои го наричат. Другите са планирани с повече екстри, настройки, полифонии, ходографи и т.н. за любителите и на такива глезотии. Те не са проблем и се правят по-лесно. Най-важното дотук е, че въпросния принцип работи както трябва и има доста предимства пред всички останали.
@Любо, от дизайна само кутията е от "руската школа", защото имаме много такива свободни кутии, а те са леки, удобни и с тях става много добре балансирана конструкция. Всичко друго си е БГ  :)
и без изострен нюх се надушва руският дизайн на лепенката с двете жълти ръце .Има доста подходи за презентация на нов продукт.- майнелабаджийския го знаете , 1001 нощи... гарет обикновено натиска на изпотени космати субекти , които маат кандилото в джунглата...франсетата се праат на гуулеми тарикати и подлагат балъците на информационно претоварване от ,,ултра-супер-ептем-баш нови технологии ‘‘  ,което обикновено излиза – същата дърта парантийя , ама с нова прическа, и после десетки скучни клипове от английския бояджия.  Туркинята от Нокта макро се държи като ориенталски търговец  ,който оревава  калабалъка и му пука тъпанчетата ,маа с ръце и премета стоката под носа на минувачите .или се мълчи тайнствено до излизането на готовия продукт( клипове има кой да снима ) , но не се пускат такива несериозни клипчета като тези въздушни тестове. Никой сериозен производител няма такъв подход ...

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #23 -: Септември 22, 2023, 08:52:37 am »
и без изострен нюх се надушва руският дизайн на лепенката с двете жълти ръце .Има доста подходи за презентация на нов продукт.- майнелабаджийския го знаете , 1001 нощи... гарет обикновено натиска на изпотени космати субекти , които маат кандилото в джунглата...франсетата се праат на гуулеми тарикати и подлагат балъците на информационно претоварване от ,,ултра-супер-ептем-баш нови технологии ‘‘  ,което обикновено излиза – същата дърта парантийя , ама с нова прическа, и после десетки скучни клипове от английския бояджия.  Туркинята от Нокта макро се държи като ориенталски търговец  ,който оревава  калабалъка и му пука тъпанчетата ,маа с ръце и премета стоката под носа на минувачите .или се мълчи тайнствено до излизането на готовия продукт( клипове има кой да снима ) , но не се пускат такива несериозни клипчета като тези въздушни тестове. Никой сериозен производител няма такъв подход ...
Подхода няма никакво значение, ако има полза от него!
Важното в случая е, че разбутахме кошера и сега най-активните пчелички най-силно бръмчат. Те си вършат своята полезна работа, дори и ако не го осъзнават. :)
А ръцете са заимствани от древен ирландски символ. Не знам какво руско виждаш в тях...

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 604
« Отговор #24 -: Септември 22, 2023, 02:06:17 pm »
Когато някой покаже  постижение,когато някой покаже знания -манталитета ни ни кара  да го унищожаваме .защо  той ще  е попо най ,защо  да е  така  айде махай се!!

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 298
« Отговор #25 -: Септември 22, 2023, 07:56:53 pm »
Подхода няма никакво значение, ако има полза от него!
Важното в случая е, че разбутахме кошера и сега най-активните пчелички най-силно бръмчат. Те си вършат своята полезна работа, дори и ако не го осъзнават. :)
А ръцете са заимствани от древен ирландски символ. Не знам какво руско виждаш в тях...
https://travelaroundireland.com/celtic-symbols-and-their-meanings/ -символа е тук .А аз така и не разбрах какво негативно отношение съм показал до тук ... само да кихна и рипате като ужилени ...това , че насочвам вниманието ви към факти , го възприемате като негативно. аз до тук не видях нищо впечатляващо -извинете ме за ,,изкривените '' ми възприятия...не искам да  ви дразня и с друг факт  -дори и най-примитивния хибрид дава около 2 пъти повече инфо за мишената .вие сами си правете сметката :)

Неактивен Владко_тарикатко

• Производители
  • Напреднал потребител
  • *
  • Публикации: 202
« Отговор #26 -: Септември 22, 2023, 08:16:15 pm »
..... първите произведени бройки заминават към някои от дилърите и определени хора
Къде ги тия дилъри, цъкам на дилъри http://www.mikronbg.com/dealers.html
и линковете не работят, явно ''дилърите'' не са чували за Микрон .

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #27 -: Септември 22, 2023, 09:17:30 pm »

Защо в манталитета на нашенеца зависта  към по успелият те прави щаслив. Тя не ти помага. ТЯ УБИВА.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #28 -: Септември 22, 2023, 09:23:57 pm »
Някои от пчеличките са особено активни. Едни издирват древни символи, други "цъкат". Я как е живнала темата. Браво! :)

Неактивен paunnetti

• Ветеран
« Отговор #29 -: Септември 22, 2023, 09:32:32 pm »
Един мой прятел казваше. Сокол да е жив друсливи яребици мнооого. :)