nnasskoo, пламак и 15 Гости преглежда(т) тази тема.
колега Ghostwheel аз не сравнявам двете антени, GPито има сериозни дълбочини само със големи антени за по едро тая 14ска на койлтек е повече за монети и на nuget finder антените са по дълбоки от койлтек,нищо лошо не казвам за хибрида още не съм го видял на живо как раоти само тука в тубата клипове съм гледал ако се окаже по добър от гпхса продавам gpито и ша си взема хибрида.
...Ако хибрида може да дискриминира до 50см.е добър детектор.
Това добре ли е : https://youtu.be/DU90a-ejogI?si=SCquXUWGzddKoTf5На 1,25м в земята и други детектори засичат каската, но всички я дават цвят.
Двата детектора според мен взаимно се допълват. Някои цели хибрида чува по-добре, а за други GPX-а е с голямо предимството Например дреболиите и самородното злато за него са супер цели, но за по-едри предмети изостава, както и да го мъчиш, особено ако е с DD антени и ако са равнопоставени по големина с тези на хибрида. На практика дълбочините долу-горе се изравняват, когато е с голяма моноантена, но тогава пък няма дискриминация, което не е малък недостатък. Например при тестовете с гърне с бронзови монети с DD антена и дискриминация GPX5000 го засича с 20см по-малко от хибрида. Започва да го усеща на дълбочината на хибрида едва с 18" моноантена. Но без дискриминация. Златна монета 20мм, GPX5000 с 11" DD (с дискриминация) успя да засече до 25см в земята, докато хибрида я чуваше до 40см. С голяма моно антена GPX-са също я засича много дълбоко, но без дискриминация. Колеги които масово ходят с GPX на определени места копаят всичко наред и се вади всеки сигнал. Казват, че на 100 сигнала един може да излезе цветен и понякога си заслужава. Но едва ли е много приятно да се скъсаш от копане на ненужни неща.Много малка оловна съчма GPX-а я засича перфектно, докато хибрида я подминава и изобщо няма никакъв сигнал. Не е правен за такива цели. Един от колегите има GPX5000 с много и различни антени, ще заснемем малко сравнения, като е малко по-благоприятно времето да се гази по полигоните...
Здравейте. Може би не сте настроили GPX правилно или има друг проблем. Бях на Чифлик на тестовете и видях Смарт пулса и възможностите му. Хареса ми, обаче не мисля, че може да се сравнява с GPX за стабилна работа и дълбочина. Може да се направят тестове с еднакви антени, например пробвайте спиралата на Детеч 15 инча и Смарт пулса с 15 инча антена. Не казвам, че е лош детектор, даже напротив, много ми се иска да има нещо с възможностите на GPX но да е леко и с добра дискриминация.
Ако някой реши да дойде на тестове и да покаже "висш пилотаж" с някакви други антени, още по добре ...
Кога и къде ще са тестовете?