0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Няма угодия Стефане..............
За такова надграждане иде реч-възможност за регулиране на мощността на излъчваният сигнал (т.нар power box, което го има и в АКА).Където има възможност го ползваш, където е проблем го намаляш. Чета за звука пишат колегите, но Стефан го обясни защо е така. Може би ако говорителят е обърнат към човека ще отпадне и това като минус. но то пак зависи от мястото в кутията. Далеко съм от мисълта, че Стефан не разсъждава по тези казуси. Цветни дисплеи, фенерчета ивсякакви други щуротии са само рекламен трик целящ да събуди отново интереса към дадено нещо, за което вече не се коментира. Аз лично съм привърженик на аналоговите машини, с потенциометри.Знаеш коя врътка къде е, и за какво е-не се налага даже и да гледаш-само пипваш, и правиш корекция, И това което виждам ми харесва, не ме разбирайте грешно. Но градивна "критика", както се казва трябва да има.Обратната връзка е важна и полоезна за производителя. Стефан, чувам коментари относно кутиите, че "е можело да бъдат по-качественни за тези пари". Въпреки че си казвал, че кутиите си ги имал налични и си ползвал , каквото има. Формата на кутията (и разположението и по вертиклата) е ергономична и много по-удобна от класическите варианти. Прибрана е, и не пречи.Запази я за в бъдеще. Относно останалото-както го прецениш. Пазара показва,дказва, и регулира най-добре.Успех !
Мн. добър пост... Да разбираме ли че го притежаваш - детектора...
Към момента не, но проявявам интертес. Чакам надграждането... Ники, изморих се през годините да купувам-продавам, и все така...Затова съм и толкова мнителен, и взискателен. Вече сме на години, и мина времето на лудото копане характерно за младежта. Сега все по-рядко излизам от време на вревме да подишам въздух, и искам апарата да ми доставя удоволствие от излета, и хубави емоции...А това ще се случи ако отговря на изикванията, а те не са нито нереални, нито завишени...Както при колите е, няма голяма разлика. Витарата е хубава кола, но всеки който я притежава започва да сменя, и тунингова. Та в този ред на мисли си задвам въпроса-не може ли това д се направи в завода, и човек да не се занимава с гупости ? И с машините е така. Затова написах, че градивната "критика", и обратната връзка са важни. То не е и критика, а приятелско, и колегиално споделяне.Аз като търсач ме интересува машината да отговаря на критериите ми, или поне да се доближи максимално до тях, другите "интриги" между майсторите не ме интересуват. Както и производителя има интерес машините му да се продават. Товае-когато интертесите на двете страни са задоволени всички са доволни.
Правилно Ради , а от мен ,ако може да се изчисти и проблема с потенциометъра за Грунд баланса и хода му малко преди крайно ляво при , който машината бъгва. Баланса на тежестта е чудесен а кутията дори и да се налага да се смени заради обем то тя да бъде подобна. А в момента поблема за слабия звук може всеки да си го реши , като на кутията пред говорителя прибави отражател от някакво пластмасово фолио с необходимия градус /наклон/.
Със Стефан го коментирахме това нещо, че в новите апарати вече го няма, и аз декември месец му изпратих моя апарат, та би трябвало вече да е оправено - още не съм го тествал, но скоро и това ще стане и ще пиша дали всичко е ок. При мен само с елипсата го имаше този проблем, и то само на определени места - с пеперудата нямах такива грижи. Та поне малко да се позатопли, и ще ида да проверя как е хавата спрямо преди, че мястото е бая нависоко. Май и звука е барнал леко - една идея повече се усеща разликата между нисък и висок тон, но това само от тестове в къщи, като изляза на терен ще го видим как е. Важното е че апарата има развитие.
Правилно Ради , а от мен ,ако може да се изчисти и проблема с потенциометъра за Грунд баланса и хода му малко преди крайно ляво при , който машината бъгва.
Колеги обяснете го тоя бъг по=добре.Аз не го разбирам май,или при мен изобщо не ми се е появявал със стандартната кръгла и с голямата пеперуда.Предварително благодаря.