0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.
Аз доколкото съм схванал, има начин. И начина е да се купи лиценз за производство от Микрон и да се произведе този първия негов модел апарат с лиценз за производство като се закупи такъв лиценз ще получите достъп до технологията за производство. Още дълго има да се продава докато се насити пазара с него модел после ще пуснат втори с малко 10-15% по-добри характеристика на търсенето и пак ще се продава докато се засити пазара и така докато възможностите на новата технология се изчерпат през това време ще има много междинни модели с малък прогрес в параметрите продавани докато пазара се засити с тях.''Live long and prosper'' · пожелавам/желая ви дълъг живот и благоденствие.Ето сега се иска нов модел с по-силен звук и никой не си направи труда да снима платката и аудио усилвателя с LM386 там 1 Вт моно и високоговорителя 0,5W 50 Om, по-принцип може да се смени с по-мощен от лаптоп или просто да се усили от резисторите аудио сигнала но не това си е пазарен номер за нов подобрен модел с усилен звук и същата PCB платка и да се продава на завишена цена като притежателите на старите модели се принуждават да си купят и от новия модел. Може една Холограмка стикер да му се лепне модел 2 и да се развърти пиар рекламния бизнес машина за пазара.
И най-якия говорител не може да се сравни с едни качествени слушалки. па кой какво иска да пише - взе да става банално вече...
Той няма възможност за безжична връзка за слушалки , освен , ако не си направиш отделна външна такава.
Ама и аз им се чудя на някой колеги защо им е чак толкова силен звук на високоговорител след , като е най добре през слушалки да чуеш , какво ти говори един апарат. Нокса ми и той е доста слаб през говорител , но през слушалки може да ти гръмне ушите. Хибрида през нормално добри слушалки се чува идеално увеличен доста преди края.
Бачкам и аз със слушалки но си е по-неудобно особено като копаеш сигнал сваляш и слагаш по 3 пъти
...Крайно стъпало? Няма нищо секретно в него. Най-елементарно и банално решение с 2 транзистора, което го има в много други детектори. Не е никаква трудност или тайна да излъчиш някакви импулси и да приемеш обратно отразения сигнал. Обаче важното е какво правиш после с него? И не само това, а има поне 10 особености, от които дори една да не се спази или направи както трябва и нищо няма да работи нормално....
Въпроса ми си остава - работи ли някой с безжични слушалки / марка,модел/ ?Или може би е най-добре Стефан да препоръча.За предимствата пред кабелните,особено в гориста местност е ясно.
Благодаря за отговора.Ако се сетиш за модела пиши.Последно-ще се смущава ли апарата,ако предавателя на слушалките е прикрепен към кутията на Хибрида ? /Както някой беше писал малко по-напред/