0 Потребители и 27 Гости преглежда(т) тази тема.
По-назад в темата, а и в твоя канал, има вече нарочен тест с един Еквинокс 800 на Майнлаб и едно Тарсачи МД8000. А тук едни мароканци тестват неангажиращо няколко апарата.Пусни цялото видео, моля, какъв е проблема?
Стефчо този клип не е налице така ми изписва, можеш ли да видиш къде е проблема.
Ако има сравнителен тест, то е хубаво да се види целия ! Първия клип на Стефан изчезна , защото не му харесаха коментарите от чужбина. После се появи пак , но скрит за всички извън форума. Апарата има дълбочина, но трябва да се работи върху дискриминацията. Какви 5 лева? Човека си маха винаги еднакво!https://www.youtube.com/watch?v=Wzpb7vSteVk&t=22s
В никой случай не съм против Хибрида. Напротив, по-дълбок апарат не съм виждал. А съм виждал не малко. И ще цитирам колега, който определи Хибрида като иманярската версия на GPX серията на Minelab. И то на половин цена.Въпросът е друг: дискриминацията!Иначе и двата клипа са на един и същ потребител от Мароко. И целите са едни и същи, и дупката, и рулетката и всичко. Никакви турци няма тука.
Въпросът е друг: дискриминацията!
Човека снима в своя канал основно Бг апарати. На един и същи терен, с едни и същи цели, с една и съща рулетка мери. Пусни целия клип, за да видим какво е искал да покаже мароканеца. Акцент е дискриминацията.Иначе спорим "на кого магарето е по-мъжко". Турци ли са, мароканци ли са, колко са , що са там, Хизбула ли са и други такива ?