Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 115113 пъти)

0 Потребители и 27 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1215 -: Октомври 11, 2024, 04:10:13 pm »
По-назад в темата, а и в твоя канал, има вече нарочен тест с един Еквинокс 800 на Майнлаб и едно Тарсачи МД8000. А тук едни мароканци тестват неангажиращо няколко апарата.
Пусни цялото видео, моля, какъв е проблема?
Гледам да не правя антиреклама на други производители, особено български, защото и те продават и по света, а това е добре за всички нас, които сме на тази територия. Какво по хубаво от това да изпратиш български продукт някъде по света, а парите на чужденците да дойдат в БГ...

Активен nikola.zhelev

• Напреднал потребител
  • Публикации: 246
« Отговор #1216 -: Октомври 12, 2024, 09:08:36 am »
Стефчо този клип не е налице така ми изписва, можеш ли да видиш къде е проблема.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1217 -: Октомври 12, 2024, 09:30:50 am »
Стефчо този клип не е налице така ми изписва, можеш ли да видиш къде е проблема.
https://youtu.be/7_rjKepWXBQ?si=zySyvj2OJebEQ3od

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 219
« Отговор #1218 -: Октомври 13, 2024, 09:20:48 pm »
Ама и той аркадаша сякаш размахва гегата, че и големи лодки  а , ако беше прилепил антената плътно да опира в земята можеше и да я дискраминира с високия тон цвят. Но апарата си е мн. добър.

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 86
« Отговор #1219 -: Октомври 13, 2024, 11:06:09 pm »
Ако има сравнителен тест, то е хубаво да се види целия ! Първия клип на Стефан изчезна , защото не му харесаха коментарите от чужбина. После се появи пак , но скрит за всички извън форума. Апарата има дълбочина, но трябва да се работи върху дискриминацията. Какви 5 лева? Човека си маха винаги еднакво!
https://www.youtube.com/watch?v=Wzpb7vSteVk&t=22s
« Последна редакция: Октомври 13, 2024, 11:20:30 pm от неделя »

Неактивен orbit

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 46
« Отговор #1220 -: Октомври 14, 2024, 01:13:02 am »
Аз съм напълно неутрален! Но аз съм на страната на Хибрида, малко се ядосах някъде във форума, но знам как работи Хибрида и не мисля, че Relich Striker в черния терен има шанс с Хибрида! Този тест от турците не показва реалната ситуация поради простата причина, че тази червена рохкава земя може да бъде пробита от всякакъв вълк, че с такава намотка дори Wave 2 може да го направи, която в реални условия, но в подобна държава засече ценно нещо на 80см с намотка 50см. Но в твърда страна vlf няма шанс. Тествах Relich Striker, за да не се ядоса някой на черния терен, той е доста среден всъщност като всеки VLF! Хибридната технология показва предимствата си в тежка почва компактна твърда глинеста почва. Така че давам предпочитание на хибрида!!

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1221 -: Октомври 14, 2024, 08:20:45 am »
В никой случай не съм против Хибрида. Напротив, по-дълбок апарат не съм виждал. А съм виждал не малко. И ще цитирам колега, който определи Хибрида като иманярската версия на GPX серията на Minelab. И то на половин цена.
Въпросът е друг: дискриминацията!
Иначе и двата клипа са на един и същ потребител от Мароко. И целите са едни и същи, и дупката, и рулетката и всичко. Никакви турци няма тука.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1222 -: Октомври 14, 2024, 10:26:19 am »
Ако има сравнителен тест, то е хубаво да се види целия ! Първия клип на Стефан изчезна , защото не му харесаха коментарите от чужбина. После се появи пак , но скрит за всички извън форума. Апарата има дълбочина, но трябва да се работи върху дискриминацията. Какви 5 лева? Човека си маха винаги еднакво!
https://www.youtube.com/watch?v=Wzpb7vSteVk&t=22s

В никой случай не съм против Хибрида. Напротив, по-дълбок апарат не съм виждал. А съм виждал не малко. И ще цитирам колега, който определи Хибрида като иманярската версия на GPX серията на Minelab. И то на половин цена.
Иначе и двата клипа са на един и същ потребител от Мароко. И целите са едни и същи, и дупката, и рулетката и всичко. Никакви турци няма тука.

Прав си за това, че няма турци, а е снимано в Мароко (говорят на арабски) и целта е една и съща. Но за другите неща грешиш.
На линка, който си дал дупката в която тестват е 56-57см (първата снимка). Спри го на пауза, увеличи и ще видиш. А дупката на теста с хиброда е 70см. (втората снимка). Има поне 12-13см разлика.
Първия клип не е изчезнал, там си е, но временно е скрит, защото така пожела автора му по някакви свои съображения. Там има 8 коментара и нито един не е негативен, че да не ми хареса. Ако някой коментар е неуместен, много по лесно е да се изтрие коментара, отколото да се трие цял клип!

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1223 -: Октомври 14, 2024, 01:43:04 pm »
  Човека снима в своя канал основно Бг апарати. На един и същи терен, с едни и същи цели, с една и съща рулетка мери. Пусни целия клип, за да видим какво е искал да покаже мароканеца. Акцент е дискриминацията.
Иначе спорим "на кого магарето е по-мъжко". Турци ли са, мароканци ли са, колко са , що са там, Хизбула ли са и други такива ?
« Последна редакция: Октомври 14, 2024, 02:10:29 pm от неделя »

Неактивен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 219
« Отговор #1224 -: Октомври 14, 2024, 06:37:29 pm »
За дискраминацията вече писах по горе.......... Ако Африканеца правеше по добри махове , а не ,,лодки.. и ако беше прилепил по близо антената до земята /докосвайки земята/ дискраминацията щеше да е по категорична. Какво неясно още има за пустата дискраминация. С по новата антена елипсата дискраминацията на Хибрида е много по категорична от ,,пеперудата,,. Със нея може да се работи и на по оруден терен , изпробвано е при мен , а не къде да е. Някой вече добре знаят къде е това ,,при мен,, и каква е земята и камъните .

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3174
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1225 -: Октомври 14, 2024, 07:26:57 pm »

Какво за дискриминацията, където позволява и има смисъл ходя само с хибрида. Търси се съвсем нормално ако човек се съобразява с всичко казано по въпроса назад в темата. Щом при мен става, трябва да става и при всеки друг. Апарата е един и същ.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1226 -: Октомври 14, 2024, 07:34:38 pm »
  Човека снима в своя канал основно Бг апарати. На един и същи терен, с едни и същи цели, с една и съща рулетка мери. Пусни целия клип, за да видим какво е искал да покаже мароканеца. Акцент е дискриминацията.
Иначе спорим "на кого магарето е по-мъжко". Турци ли са, мароканци ли са, колко са , що са там, Хизбула ли са и други такива ?

Пратих ти цялото видео. Както вече писах, автора му пожела временно да е скрито.
Там добре се вижда единия и другия детектор как засичат сигнала, единия с категоричен сигнал, а другия на максимум , с много фалшове, с "тука има - тука няма", който на ход едва ли ще чуеш.

Неактивен неделя

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1227 -: Октомври 14, 2024, 09:30:06 pm »
Признавам. Разликата е категорична. Хубаво е при възможност да публикуваш теста.
« Последна редакция: Октомври 14, 2024, 09:41:01 pm от неделя »

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #1228 -: Октомври 15, 2024, 09:45:39 pm »
Кой нормален търсач ще работи с този праг на релика?Това е все едно да те измъчват в някое мазе 3-ти ден.С това може да се приключи цялата глупост в този филм.Та той не млъкна за секунда този апарат,то бива да жужи апарат на висок праг но този апарат непрекъснато издава направо сигнали.

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
« Отговор #1229 -: Октомври 21, 2024, 12:41:14 pm »
Търси се допълнителен човек за работа (мъж или жена) от Варна или региона за постоянна или почасова работа, с умения да запоява. Познания по електрника са предимство.
P.S. Пускам такава обява тук, защото е една от най-посещаваните теми, включително и от много гости, а много от другите раздели са видими само за регистрирани потребители.