Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 115079 пъти)

0 Потребители и 10 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3174
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)
« Отговор #1185 -: Август 04, 2024, 11:52:57 pm »
Тоя апарат определено не е за състезания особено за отделни терени .  Старите улянки са сполучливи машинки и ако е поне малко замърсено с тая малка антена нищо чудно че излиза напред ако се гледа  бройка сигнали. Терена при теб е с малко магнетит, но щом дискриминацията трябва да се връща на нула значи има проводимост. Като правиш предварителна проба с тоя лек терен не оставяй аванс между сондата и земята. Нищо чудно да излезе че дискриминацията може и да е по-нагоре от нулата.

П.С. : за слушаки виж такива с по-голям импеданс
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен Savage_333

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #1186 -: Август 05, 2024, 12:11:41 am »
Да,да терена определено е за повече "километри" както се казва.Но на замърсено и "прибито" олеанката нямаше цветен сигнал на миналия излет,докато аз имах ;)Не е извадил нищо на повече от 15 санта,просто е минал над него....Не ме разбирай погрешно. Аз просто констатирам впечатления от самия апарат,пък и от излета.... Мисля че е най-реално така :) За момента няма къде да го кротна на "петно" иначе съм сигурен че ще извади.Слушалки ще трябват,

Активен traper250

• Напреднал потребител
  • Публикации: 219
« Отговор #1187 -: Август 05, 2024, 10:41:24 am »
Колега задължително слушалки и тогава по добре се разбира , какво всъщност говори една машинка и трешхолда.Лошото сега е , че е много горещо и ти се запалват ушите , но няма как , освен някой по проветриви. Да антената да стърже земята. Поздрави!

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #1188 -: Август 05, 2024, 11:22:26 am »
На петно смятай че тоя апарат чува такива сигнали които с монетарка се вадят на втора лопата.
Mikron металдетектори

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #1189 -: Август 05, 2024, 02:32:35 pm »
Колега задължително слушалки и тогава по добре се разбира , какво всъщност говори една машинка и трешхолда.Лошото сега е , че е много горещо и ти се запалват ушите , но няма как , освен някой по проветриви. Да антената да стърже земята. Поздрави!

Още в началото на кариерата ми като "оператор на металдетектор" ползвам слушалки, и понеже много се потя опцията слушалки с цели миди при мен я няма. Ползвам ето тези:

https://ayoubcomputers.com/apple-earpods-with-3-5-mm-headphone-plug-mnhf2/

Нарочно давам линк от чуждестранен сайт, за да не се приема като реклама, има ги в България на доста места, на добра цена - към 30-40лв. Приятел професионален звукар ми ги похвали, че били с правилно, и почти перфектно звукопредаване, и че в клас до 150-200лв. няма какво да ги бие като правилен звук. Просто са много стар модел на епъл, и затова са на такава цена. Задължително си купуваш оригинални епълски, а не некое китайско менте за 10-15лв. Вече към три години ги търкалям, и не съм имал проблем с тях - много са добри. Закачал съм ги тук-там на някое клонче, но са си здрави още, отделно че може само едната слушалка да ти е в ухото, а другото да ти е свободно за шумове около теб. Трябва ти само един преходник от 6.3 за 3.5мм. Пробвай ги няма да съжеляваш.
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен Savage_333

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #1190 -: Август 05, 2024, 02:41:23 pm »
Като начало ще пробвам с тези защото ги имам вече на компа... ;D Преходник имам.Вадят много добър звук на компютъра пък и са 32 ома.Ако не стане с тях работата ще се огледам за други  https://pcbuild.bg/p-geimarski-slushalki-cougar-hx330-gaming-headset-cg3h250p50b0001-20840  .   Иначе линка който си дал поне при мен не се отваря...

Активен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #1191 -: Август 05, 2024, 06:24:28 pm »
Като начало ще пробвам с тези защото ги имам вече на компа... ;D Преходник имам.Вадят много добър звук на компютъра пък и са 32 ома.Ако не стане с тях работата ще се огледам за други  https://pcbuild.bg/p-geimarski-slushalki-cougar-hx330-gaming-headset-cg3h250p50b0001-20840  .   Иначе линка който си дал поне при мен не се отваря...
Не се отваря щото десятката го хваща за вирус , игнорирай го.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1192 -: Август 05, 2024, 08:27:18 pm »
По-скоро мизерния аваст го блокира. Сега вкъщи на домашния ми го блокира аваст-а, но може да го игнорираш, в офиса на служебния няма ядове, а там всичкия софтуер е лицензиран.
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #1193 -: Септември 03, 2024, 07:26:44 pm »

Тъй като наближава времето за събора в Крайморие, и имам доста питания дали ще ходим там, да ще бъдем.
През последната година по разни сбирки и събори имаше хора които искаха да купят точно прототипите които показвахме и тествахме, но аз все отказвах, защото все пак са прототипи и предлагах чисто нови. Доколкото разбирам са искали точно тях, защото ги виждаха на място как работят, харесваха ги и може би са мислели, че това са някакви подбрани или специално усилени детектори. Такова нещо няма и не е имало, и прототипите и серийно произвежданите работят абсолютно идентично на 100%. Всички промени и подобрения, които са тествани на прототипите, след това са въвеждани в серийно произвежданите.
От трите прототипа които се демонстрират и тестват по сбирките и пологоните в последните месеци, решихме един да бъде включен като награда към томболата, която се организира към състезанието на събора в събота 07.09.
Ако има желаещи за някои от другите два, цените им ще бъдат сериозно намалени - с 1100лв. по малко от обявените цени в магазините. Външно са неразличними от нови и са с пълна гаранция. Всеки може да ги види и тества, както и да ги сравни с който и да е друг нов детектор. за да се убеди, че няма никаква разлика.
Единия е този: www.youtube.com/watch?v=ZrJ8r4lanN0
Другия е този: www.youtube.com/watch?v=2bip3HgoUyE
За всички останали нови детектори, също ще има намаление с 30% от цената, специално за събора. Така, че който е чакал намаления и отстъпки, сега е момента. Ще има разбира се и други награди :)

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #1194 -: Септември 03, 2024, 08:00:30 pm »
Току що вдигна вдигна бройката на гостите  на събора с 50 процента  :)
Mikron металдетектори

Активен traper250

• Напреднал потребител
« Отговор #1195 -: Септември 03, 2024, 09:16:39 pm »
Това е много добре! Сега е момента някой дори и да не спечелят наградата то поне да хванат в ръка машинката и да преценят заслужава ли си апарата. А и ще си видим муцуните бре  , кой на какво прилича. Аз моята прилича на паламуд , по това ще ме познаете.   :D

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #1196 -: Септември 05, 2024, 11:57:50 pm »
  Хе-хе, то с моя късмет така ще стане - вчера като се прибирах от морето минах от там, ако знаех за събора щях да си удължа престоя с два дена - и жената щеше да е доволна. Пожелавим ви много приятни емоции колеги, а щом ще има и хибрид като награда - евала Стефане!

Неактивен Mikron

• Производители
  • Ветеран
  • *
  • Публикации: 1460
« Отговор #1197 -: Септември 06, 2024, 10:49:52 am »
Току що вдигна вдигна бройката на гостите  на събора с 50 процента  :)
Не знам дали е така, но почти всички които се обаждаха да питат дали ще ходим, казваха че ще идват най-вече за да видят хибрида...

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 122
« Отговор #1198 -: Септември 07, 2024, 07:40:02 am »
Добро Утро. Аз може ли тей дистанционно да си поръчам един микрон Хибрид сериен с отстъпката, все едно че днес съм на Крайморие, че сам малко болен все още и няма да мога да дойда лично там е поне вече не съм в болницата и мога да пиша тук.

Неактивен pechkata

• Старши потребител
  • Публикации: 474
« Отговор #1199 -: Септември 07, 2024, 10:10:41 am »
Хах - отървах а уш влизам редовно у форума... >:(