Автор Тема: Mikron Hybrid (Aka Smart Pulse)  (Прочетена 138125 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 132
Re: Mikron Hybrid
« Отговор #1080 -: Юни 14, 2024, 10:44:27 pm »
Хайде Качете Клипчета и Снимки от тестовете на 15-ти събора утре за да видим как се е представил AKA SMART PULSE Хибрида. Благодаря на Отзовалите се.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1081 -: Юни 14, 2024, 11:48:03 pm »
Как се представя даден апарат  от снимки ли познаваш? Браво на теб  ;D

Обаче като гледам тоя апарат на колко "правачи" бръкна в джигера нищо чудно да има и сеир с опити за калташки номера.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 298
« Отговор #1082 -: Юни 15, 2024, 10:00:12 am »
Тъй като направих всичко възможно  да отида на чифлика ,но не стана- една молба за няколко паралелни теста на Minelab Manticore , EQUINOX  700 , 800 или 900 –кви има , XP DEUS 2  и tarsacci mdt 8000
1.да са в режим ,,дискриминация‘‘ –олабена , да отхвърля пирон около 6-8 см дълъг  от поне 20-25см –въздушен тест
2.да са грундирани на паве , оруден камък или пясък магнетит.
3.да се пробат на какъвто режим(програма ) искат –за да е успешен теста
4. монета 10 (20) стотинки  , поставени върху почвата и засипани с около 15 см уплътнена  почва –конус с диаметър около  20см или чим .това е имитация на рабта в оране .пускат ли монетата ? маха се монетата –слага се пирон -отхвълят ли пирона хоризонтално и вертикално ?
5.същите монети  под тухли , поне 3 см дебели и поне 10 х10 см
6.същите монети под паве , около 10х10х10 см .павето трябва слабо да залепва за неодимов магнит , или негови парченца да залепват за какъвто и да е магнит. Това пак е симулация на работа в оране .дават ли пирона в двете ориентации-забит в почвата вертикално и поставен хоризонтално под павето .
7. кои модели устойчиво отхвърлят капачка от бира или волска подкова ( голяма железна шайба въздушно и под паве
8.дават ли за цветно монета от 1 лев или по-малка , поставена на пясъка от сарафово .същата монета, но зарита в пясъка на каква максимална дълбочина я квичат за цвят ?
9. хибрида при завъртане на копчето за дискриминация отхвърля ли първо малки пирончета –около 1см дълги , после –по-дълги (по- големи ) .
Поздрави на всички от събора и да сте живи и здрави !

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
  • Публикации: 604
« Отговор #1083 -: Юни 15, 2024, 01:05:21 pm »
не  се  е втвърдила  антената  ;D щях да отида  да обера наградите  ама ;D ;D

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #1084 -: Юни 16, 2024, 12:12:25 am »
Полигона за тестове е готов. Почвата е супер лека. Черен пясък няма, нито бял, нито шарен ::)
Вземайте дълбоките апарати и големите антени, че към 40 награди чакат кой да ги вземе...

Па някой си бяхме с малките антени, щото си нямаме големи(те и не ни трябват де - малките хващат достатъчно дъбоко:))че и с наградка си тръгнахме. Па и много добри отстъпки имаше за присъстващите - абе направо три в едно... Най-важното според мен беше, че имахме възможност да тестваме в реални условия на аванта всичките налични антени за хибрида, и всеки да си направи изводите кое е най-добро за него. Та някои се позаимахме и с новата елипса с мноого тлъста отстъпка. Другото много положително впечатление беше, че там присъстващите бяха културни хора - заядливия тон, наличен тук във форума просто липсваше - който искаше да пробва - пробваше без никакви грижи каквото е поискал, че един-двама скептично настроени, направо се учудиха доста след пробите. И най-накрая, но естествено не на последно място - понаучихме по някой тарикатлък от майсторите - напълно безплатно. След проливните дъждове от предния ден полигона съвсем не беше лек, но имаше много емоции. Абе който не дойде, мисля че пропусна доста - аз лично не се бях кефил така на събор досега.
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 743
« Отговор #1085 -: Юни 16, 2024, 09:17:18 am »
Тъй като направих всичко възможно  да отида на чифлика ,но не стана- една молба за няколко паралелни теста на Minelab Manticore , EQUINOX  700 , 800 или 900 –кви има , XP DEUS 2  и tarsacci mdt 8000

И при добро желание, няма как да стане, мантикор видях само при представетеля на маинлаб, а търсаччи не видях. Теста е доста сложен и никой няма да отделя толко време да си даде апарата. За този тест трябва сериозна подготовка, трябва следващия път да дойдеш и да е подготвено всичко, за да стане този тест. Иначе събора беше много зле, всичко набутано  в малко пространство, като в кошара, поне едни микрофони да бяха намерили да се чуе, какво се говори, а майнаб раздаваха два часа торбички с дпънкулки на томбола, които другите фирми така си ги дават. Единственото добро и смислено бяха накрая тестовете на полигона на Стефан, интересни и съдържателни, единстеното нещо, което си струваше чонек да присъста и да види,  а не да си губи времето.

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
« Отговор #1086 -: Юни 16, 2024, 09:23:12 am »
Интересно ми  е  ,много  се  заяждаха  тук  с  хибрида ,оня  чорбаджията на стола  ,оня  с  маските  какво стана оббаче спряхали да  говорят..Маските  умряха ли??Аз  щех  да  дойда  ей така  за  емоцията  ,бях и направил  супее  Д антената   щях да тествам  там ,но колата  спука  дясната въздушна  възглавница  и до  там

Неактивен comander

• Напреднал потребител
  • Публикации: 169
« Отговор #1087 -: Юни 16, 2024, 09:54:44 am »
Интересно ми  е  ,много  се  заяждаха  тук  с  хибрида ,оня  чорбаджията на стола  ,оня  с  маските  какво стана оббаче спряхали да  говорят..Маските  умряха ли??Аз  щех  да  дойда  ей така  за  емоцията  ,бях и направил  супее  Д антената   щях да тествам  там ,но колата  спука  дясната въздушна  възглавница  и до  там
Бачкаха си маските що не каза да те взема ?

Неактивен comander

• Напреднал потребител
« Отговор #1088 -: Юни 16, 2024, 10:08:04 am »
И при добро желание, няма как да стане, мантикор видях само при представетеля на маинлаб, а търсаччи не видях. Теста е доста сложен и никой няма да отделя толко време да си даде апарата. За този тест трябва сериозна подготовка, трябва следващия път да дойдеш и да е подготвено всичко, за да стане този тест. Иначе събора беше много зле, всичко набутано  в малко пространство, като в кошара, поне едни микрофони да бяха намерили да се чуе, какво се говори, а майнаб раздаваха два часа торбички с дпънкулки на томбола, които другите фирми така си ги дават. Единственото добро и смислено бяха накрая тестовете на полигона на Стефан, интересни и съдържателни, единстеното нещо, което си струваше чонек да присъста и да види,  а не да си губи времето.
. Те Маилаб да не бяха от някоя бананова република едни черни говориха на някакъв  език незнам какъв . 

Неактивен Petronii

• Ветеран
  • Публикации: 743
« Отговор #1089 -: Юни 16, 2024, 10:20:33 am »
. Те Маилаб да не бяха от някоя бананова република едни черни говориха на някакъв  език незнам какъв .

Малакита  :)

Неактивен hristo

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 132
« Отговор #1090 -: Юни 16, 2024, 10:22:30 am »
Събор на БНФМ в Троян м-ст Чифлика
https://www.youtube.com/watch?v=eW7RiRrT_6U
15 юни 2024г.
време 00:12:24
« Последна редакция: Юни 16, 2024, 10:52:24 am от hristo »

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3194
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #1091 -: Юни 16, 2024, 11:25:31 am »
И какво стана, хибрида имаше ли изобщо някаква конкуренция?
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен stapkaneron72

• Ветеран
« Отговор #1092 -: Юни 16, 2024, 12:43:08 pm »
Бачкаха си маските що не каза да те взема ?
Ако  знаех ,че  си  от  Бургас щях на пейката пред вашия  вход  да те  чакам и да дойда

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
  • Публикации: 259
« Отговор #1093 -: Юни 16, 2024, 02:07:17 pm »
Командера пробва един апарат на детеч май беше.Направи много добро впечетление.Не запомних модела,беше много набързо всичко,и всеки питаше и искаше да види, и не разбрах и какъв е точно.С дискриминация ли работеше или без?Не разбрах,но чух много категоричен отчетливи сигнали.

Неактивен comander

• Напреднал потребител
« Отговор #1094 -: Юни 16, 2024, 02:29:57 pm »
Командера пробва един апарат на детеч май беше.Направи много добро впечетление.Не запомних модела,беше много набързо всичко,и всеки питаше и искаше да види, и не разбрах и какъв е точно.С дискриминация ли работеше или без?Не разбрах,но чух много категоричен отчетливи сигнали.
.  Не бях аз друг човек беше със Детеч тука от форума ,аз бях по горе последен минах през полигона . Със два импулсни бях със и без дискриминация
« Последна редакция: Юни 16, 2024, 02:37:07 pm от comander »