0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Полигона за тестове е готов. Почвата е супер лека. Черен пясък няма, нито бял, нито шарен Вземайте дълбоките апарати и големите антени, че към 40 награди чакат кой да ги вземе...
Тъй като направих всичко възможно да отида на чифлика ,но не стана- една молба за няколко паралелни теста на Minelab Manticore , EQUINOX 700 , 800 или 900 –кви има , XP DEUS 2 и tarsacci mdt 8000
Интересно ми е ,много се заяждаха тук с хибрида ,оня чорбаджията на стола ,оня с маските какво стана оббаче спряхали да говорят..Маските умряха ли??Аз щех да дойда ей така за емоцията ,бях и направил супее Д антената щях да тествам там ,но колата спука дясната въздушна възглавница и до там
И при добро желание, няма как да стане, мантикор видях само при представетеля на маинлаб, а търсаччи не видях. Теста е доста сложен и никой няма да отделя толко време да си даде апарата. За този тест трябва сериозна подготовка, трябва следващия път да дойдеш и да е подготвено всичко, за да стане този тест. Иначе събора беше много зле, всичко набутано в малко пространство, като в кошара, поне едни микрофони да бяха намерили да се чуе, какво се говори, а майнаб раздаваха два часа торбички с дпънкулки на томбола, които другите фирми така си ги дават. Единственото добро и смислено бяха накрая тестовете на полигона на Стефан, интересни и съдържателни, единстеното нещо, което си струваше чонек да присъста и да види, а не да си губи времето.
. Те Маилаб да не бяха от някоя бананова република едни черни говориха на някакъв език незнам какъв .
Бачкаха си маските що не каза да те взема ?
Командера пробва един апарат на детеч май беше.Направи много добро впечетление.Не запомних модела,беше много набързо всичко,и всеки питаше и искаше да види, и не разбрах и какъв е точно.С дискриминация ли работеше или без?Не разбрах,но чух много категоричен отчетливи сигнали.