0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Стефане, я ми кажи къде следва кинорежисура ?
Наистина пада голяма борба с тия DD - много цапане, ръчен труд и всевъзможни експерименти. Та - има ли някаква, макар и минимална вероятност завесата да бъде повдигната? (ако не наготово цялата тайна на то поне полезна подсказка накъде да се насочат логика, съобразителност и още ентусиазъм за експерименти...)...P.S: За съжаление не съм късметлия да ми се случи срещу почерпка - би се усетило изобилието...
Да. Различни са VDI на апаратите. Нали за това давам пример с Fisher F75+ , какви са били цифрите и сега с Deus 2 са различни, но горе долу са в даден сегмент. Да речем 1 лв и 2 лв са между 70-85 и на двата апарата, но точните цифри са различни.
Стефчо не му се връзвай на Войнов търси пак да се заяжда с някой понеже аз вече му станах доста неудобен трябва да е някой който не знае много много за него
Е, няма как да са еднакви показателите, всяка фирма си има различен тип настроиване, на моя майнлаб скалата му е до 50.Но аз искам да те питам друго, наистина ли този Деус 2 е толкова добър, колкото го представят, че нещо ми е влезнал в главата и съм му вдигнал мерника.
:)елементарна логика :- АКА се следи много изкъсо от доста фирми (ХР - СЛУЧАЯ С ХОДОГРАФА ...) .Защо не откраднаха , разпарчетосаха и откопираха такава сонда ? - обработката на сигнала - няма софтуер , който да не може да се откопира... а досега не са го откраднали - за тези, които не са тесни специалисти - чистия магнетит, който имам ( 1,2 кг камък – ората дигат неодимов магнит с камъка , а аз вдигам този камък с неодимов магнит !този камък смарангясва даже дискриминацията по времеконстанти на монети при пулсаците ) прави невъзможно да се грундира GPX 5000 , АКО СЕРИОЗНО НЕ СЕ РЕДУЦИРА ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА МУ !!! а той е много сериозен пулсак... после- за да отлепя магнита от магнетита се напиням като глист на буца –до усиранье ! - дискриминацията под камъни е векторно сумиране на реактивните компоненти от камъка и монетата , но магнетита има стотици пъти по-силна реактивна компонента от монета 1 лев ... сигнала от монетата е корелиран ( предсказуем ) , а от камъка -непредсказуем при всеки отделен мах над сондата , а ... ( тук си направих автоцензура ) - ТУКА В ПРОПАДНАЛИЯ СЕВЕРОЗАПАД ТАКИВА ЖИВОТНИ КАТО-СИГНУМИ, СОРЕКСИ , ИНТРОНИЦИ НЕМА ПО НИВИТЕ И ГОРИТЕ ... оти ( ЗАЩО ? )- оно и я сакам такъв убиец от клипа , ама нема... - народа по цял свят щеше да се изтрепе да купува този модел – ЗАЩО ? - клипа е пуснат преди 3 години ,в един от коментарите се твърди , че хваща монета на 2 фута под земята !!! – франсетата и австралийците си кинат дреите ! такива монети ли ?- https://primaltrek.com/blog/2011/11/03/chinas-biggest-ancient-coin/- GPX 7000 ( пулсак ) едвам помирисва 60 мм монета на около 60 см в почвата , а при него обръщането на тока през бобината е за около 4 микросекунди , после тока е константен-направо е ,,закован‘‘ чрез електрониката- за минимални почвени шумове .- и ходографа , и цифрите почти не мърдат - все едно няма камък - А БРЕ ОРА - АВСТРАЛИЙСКИТЕ ТЪРСАЧИ НА САМОРОДКИ МЕЧТАЯТ ЗА ДЕТЕКТОР , КОЙТО ИМА ДИСКРИМИНАЦИЯ ПРИ ОРУДЯВАНЕ !НЯМАШЕ ДА ДОПУСНАТ НИТО ЕДИН БРОЙ AKA Signum MFD - HM да бъде продаден където и да е –всичко щяха да изкупят в Австралия !!! щеше да се изтрепят и изколят пред магазините в Москва за тоя хапарат –лют кютек , кръв да се лее и кокале и черепе да се тръкалят по земята ...
Лично аз съм адски доволен. Писал съм не веднъж във форума за този апарат. И на плажа е адски спокоен на мокрото. Само дето отвреме на време нещо го смущава в ефира явно, че се побърква и трябва да му пусна да си избере нов канал.
Любо, теории, теории, теории... остави ги тези микросекунди, Вече ти писах - съсредоточи се въху обръщането на фазите!По пътя на логиката много често можеш да стигнеш до задънена улица, т.е. до никъде! Ей, нямаш измъкване от рамките и ограниенията на теорията и логиката! Старите навремто казваха:"Докато умните се наумуват, лудите се налудуват".Откъде си сигурен, че вече не "откраднаха , разпарчетосаха и откопираха"? Но какво са видяли и дали са го разбрали? Софтуер не е толкова лесно да се копира, но има смисъл само ако ще повтаряш нещо 1:1, защото реално сваляш HEX файла (просто един код). Без изходния файл, няма как да видиш ни алгоритми, ни обработки, нито каквото и да е друго! Има дисасемблиращи програми, но почти винаги показват безсмислици и могат да се ползват най-много да промениш някакви константи в програмата. Явно си малко далеч от тези неща...Защо мислиш, че народа по цял свят не се изтрепва да купува? Преди месец и нещо, за втори път поръчахме 3км кабел за сондите. Първите 3км заминаха за 3 години. Немците не се наемат да правявт поръчкови кабели за по-малко от 3км.Във вашия ПРОПАДНАЛ СЕВЕРОЗАПАД също има, но са по-малко и едва ли всеки бие тъпана да показва какво има. Австралийски търсачи също са купували, но те са последното нещо на света което ме вълнува. С каквото искат, с това да ходят... Пред магазините в Москва не се изтрепват, защото там го няма в магазините. Парадокса е, че руснаци си купуват от България "руски" детектор произведен в България Не виждам никакъв смисъл да спорим и нямам нужда да опитвам да убеждавам когото и да е в каквото и да е.Ако все пак ти е интересно и се отвори път по морето, отбий се да се видим, и ще видиш сам кое как работи, а после "по пътя на логиката" ще ми кажеш какво мислиш?