0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
развивка 50 микросекунди на деление-в последните 50 микросек.
Мисля, че проблема по-скоро му е в процеса по запушването на полевия транзистор - твърде дълго разрежда капацитивността на гейта (най-вероятно просто му изключва напрежението и той се разрежда през някакво съпротивление). По-подходящо е запушването да става с транзистор, включен паралелно на гейта и масата, за да може бързо да разреди входния капацитет, който хич не е малък на мощните МОС. А именно от бързото запушване на ключовия транзистор се генерират максимални вихрови токове в таргета, които после ще ги отчете.
https://www.youtube.com/watch?v=MT-aOx27Fto
И защо развивката трябва да е 50 м.сек. след импулса - виждам че при мен се е получило бая стръмен фронт... И как разбра че съм с Биполярен транзистор... Кола и ракия имаш ги от сърце ама не е сливова - джанкова и гроздова отлежали и бяло и червено вино тъз годишно...
...все пак ти давам шанс ако заколиш прасето- давам частни уроци само с вилица в ръка , като между нас е тавата със цвъртящи свински мръвки с маалко сланинка и лук , топяща се в устата, кисало зеье поръсено с червен пиперец , домашна туршийка и запотена каничка червено винце –да скръца канелката...схемите ги чертая само на тънкия стой свинска мас на дъното на тавата
Ееее, а се събуди и слезни на земЪта, че се окапа от толкова мазно. Нема вече такива филми, домашните прасета отидеха в античноста, а истинска ракия и вино само у спомените. Друго, сега учениците са изчезващ вид и даскалете трябва да черпат, за да налеат акъл, ако имат де и ако има на кой.