0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Игъла едно време беше топа на топа...ама и него не искам да видя вече имам чувството, че просто моите апарати идват дефектни...
Излиза че , правените уреди са по добри .Иаз чух такъв пример само че с игъл ...човека го замени за два уреда на миладин и остана по доволен става дума за 90' те год
Миналата седмица, заравям сребърна монета, която не е почистена на около 25 см в земята. Почвата е средно минерализирана. Вадя Тежона, чупи слушалките, минава с Джипито, пълна тишина!
Оххх, по тая тема...откачам...Миналата седмица, заравям сребърна монета, която не е почистена на около 25 см в земята. Почвата е средно минерализирана. Вадя Тежона, чупи слушалките, минава с Джипито, пълна тишина! Откачих...беше на ръба да бъде нацепено с лопатата. Вадя монетата, плюмча я леко, изчиствам я сигнала ще счупи слушалките...на ръба съм да го подаря на някой, че ме е срам да взема пари. Тая машина повече няма да използвам със сигурност. Само ще кажа, че SD 2200 нямаше такъв проблем. При 5000-то съм чувал, че този проблем е системен!