0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Бих послушал Микрона в тази тема.Неговите PI са едни от добрите ,ако не и едни от най-добрите на пзара.Пазара не в БГ.За световния имам в предвид.Ние сме много взискателни в БГ.Може би едни от супер взискателните клиенти,но такива сме си от край време за този бранш.
Коя рамка работи на 100Hz?
Супер несериозно и заядливо да мислиш че само ти разбираш от МД ,пък и рамки да кажем.Имаме една рамка на Владо бачкаме от време на време, на професори като теб господине не сме.Даже не бих си позволил да се заяждам с някой инженер който ги прави от 30 години.Много глупаво ми се струва.Иначе видеоклипове гледам от 93 година.Тогава бяха супер популярни.Разни хора разни идеали.Това е като един друг коментар за много известна марка МД ''Той никога няма да направи хубав МД ,защото е физик не е търсач''.Само че физика прави МД та и продава в половината свят и са мн хубави.
Зададе въпрос, хората ти отговориха и пак си недоволен. Май сам не знаеш какво искаш?Вземай едно GP и не ни зснимавай повече с твоята мнителност. Повече от сигурен съм, че не си си направил труда да видиш на живо детекторите, за които стана дума, ама иначе ги отхвърляш защото някой ги хвалел?! Ами дай да оплюем всичко което се продава, че да си доволен!
Бъркаш ме с някой дядо . Нямам нищо общо с пловдивско и съм много далеч от там.Явно че не си търсиш рамка, а си решил да ни рекламираш нещо. Вместо да го увърташ толкова отдалеч, направо казвай какво ще предлагаш? Давай да я открием най-после "правилната рамка"?