Forum > Рамки, кантари

Питане за рамка

(1/10) > >>

kiminchen:
Здравейте , имам въпроси за рамките . С рамка може ли да се търси по неравен терен , тоест рамката постоянно да и се променя разстоянието  до терена и ъгъла на равнината и спрямо терена ? Също така на каква честота трябва да работи рамката за да хваща златото ?

kiminchen:

--- Цитат на: kiminchen в Август 04, 2022, 04:40:02 pm ---Здравейте , имам въпроси за рамките . С рамка може ли да се търси по неравен терен , тоест рамката постоянно да и се променя разстоянието  до терена и ъгъла на равнината и спрямо терена ? Също така на каква честота трябва да работи рамката за да хваща златото ?

--- Край на цитат ---

Явно рамките са мътна тема за болшинството ....

vvarbanov:

--- Цитат на: kiminchen в Август 04, 2022, 04:40:02 pm ---Здравейте , имам въпроси за рамките . С рамка може ли да се търси по неравен терен , тоест рамката постоянно да и се променя разстоянието  до терена и ъгъла на равнината и спрямо терена ? Също така на каква честота трябва да работи рамката за да хваща златото ?

--- Край на цитат ---
Зависи от рамката!
Само с една съм работил и то малко(месец). Та мога да кажа за нея, че правеше грунд баланс и не даваше фалшиви сигнали при промяна на разстоянието и ъгъла спрямо земята.
Дискриминираше желязото, а всичко друго е цветно и се копае. Не съм я пробвал за злато.
Рамките са за по големи находки(и гърненце може да хване, но ти ме съмнява, че си класик и търсиш количества злато. Има един друг форум за иманяри където ще намериш сродни души. Тука са монетаджии. :)

kiminchen:

--- Цитат на: vvarbanov в Август 06, 2022, 05:39:05 pm ---Зависи от рамката!
Само с една съм работил и то малко(месец). Та мога да кажа за нея, че правеше грунд баланс и не даваше фалшиви сигнали при промяна на разстоянието и ъгъла спрямо земята.
Дискриминираше желязото, а всичко друго е цветно и се копае. Не съм я пробвал за злато.
Рамките са за по големи находки(и гърненце може да хване, но ти ме съмнява, че си класик и търсиш количества злато. Има един друг форум за иманяри където ще намериш сродни души. Тука са монетаджии. :)

--- Край на цитат ---

Благодаря колега Върбанов за отговора , знам че имаш много богат опит , а щом ти не можеш да отговориш в пълнота на питането ми , какво да очаквам от форумните търсачи . Несъмнено има и такива които са наясно , но не споделят информация .
А що се отнася до мен , еволюирам , с тези монетки нещата са ала - бала , хоби , а в тази криза трябва нещо което да се усети . Наясно съм че при така зададения въпрос , за просфетените е ясно какво ще се търси и къде .... Кой е този форум за който говориш ? Нали всеки форум от този тип обхваща всеки тип детекция ? Аз никога не съм работил с рамка , но чувам разни мнения че биле железарки и повечето не чували златото , та преди да си закупя искам да се консултирам със опитни търсачи .

zAt:

--- Цитат на: vvarbanov в Август 06, 2022, 05:39:05 pm ---Зависи от рамката!

--- Край на цитат ---
нещо повече за тази рамка , която дискриминира желязото ?марка , българска ли е ? как точно изглеждаше рамката ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия