0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Добър генератор с голям ток в бобината ... https://youtube.com/shorts/QQTZUko0nmU?si=ZoQX5Qz4pJXH_hpj
Добър генератор с голям ток в бобината ...
Точно и аз това написах... На клипа е показано напрежение пик амплитуда няма ток...
за една VLF бангия е особено важен генератора .той не бива да е с кварцова стабилизация .до сега не съм видял добра схема –никъде ! наложи се сам да си синтезирам , ама оно вече нема за кво- у почвата останаха само клинци , цигарени фолия и бирени капачки ... за събора на Леденика съм приготвил : 1.бинтове ,2.марли, 3.йод , 4.риванол ,5. Шини и кори , 6.гипс , 7. Спирт , 8. 1 голема бутилка райски газ и 3 тубички вазелин. подсеттете ме какво друго да взема ?
Хвърлях боб , одих на врачка ,и проведох жервен тракийски гадателски ритуал с кръв от черна мачка –друго не остана... ( БАБХ изтрепаха прасетата, кокошките , козите ,овцете – кво докачат - трепат ! ) .Резултата за бъдещето-утре –събора на Леденика е един и същ – утре ще има лют кютек , десетки линейки ще дойдат , чувалите за трупове няма да стигнат , кръв ще се лее , черепи , кокали и карантия ще се тръкалят на поляната .Популацията от гарвани и лешояди на врачанския балкан рязко ще нарастне...