Автор Тема: Новобрански неволи...  (Прочетена 6276 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Kirovladimirov@gmeil.com

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 59
Re: Новобрански неволи...
« Отговор #30 -: Май 30, 2022, 08:52:52 am »
Вземи си енигма на Краси,ще ти върши по добра работа.

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
  • Публикации: 244
« Отговор #31 -: Май 31, 2022, 09:12:13 am »
Вземи си енигма на Краси,ще ти върши по добра работа.
Имам една колега,ако имаш клиенти за тези машини ще ти я дам.Пробива, дълбока, от старите.Има я в продавам купувам.Цената е символична сравнение с цените на машините за които се интересува колегата.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #32 -: Юни 09, 2022, 12:44:26 am »
   Здравейте колеги, в края на краищата си взех сигнума - днес ми пристигна, и се радвам като малко дете. Очаквах менюто да е доста сложно и объркащо(направо си ме наплашихте яко), но след като прочетох инструкциите два пъти и се разходих из него, ми се стори прилично - че даже и леко интуитивно. Имам една-две неясноти все още, но ще тествам на полигон да видя за какво иде реч. Пробвах и с една сребърна обичка на жената към 1.8гр., и с един болт теста с тухла - вярно ги хваща и показва както си трябва. Макар и с не добре грундиран апарат - в къщи имам два рутера и доста техника и грундирах на ръчен режим, като трябваше да изместя фазата на -10 градуса, за да стане горе-долу човешко, общо усилване на 6, ST-5, RT-4. Разстоянието беше малко - около 9-10см от антената, но съм доволен като слон. Мисля, че нещата ще си дойдат на мястото след няколко полигона, пък времето ще покаже дали съм направил правилния избор. Благодаря още веднъж на всички за отделеното време и помощ!!!
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен Vladislav

• Старши потребител
  • Публикации: 350
« Отговор #33 -: Юни 12, 2022, 08:34:21 pm »
Честита нова придобивка, ако не сте си активирали дълбочинната програма в закрития форум на производителя АКА има как се прави и с голяма нискочестотна сонда ако си вземете за дълбоко. В руските форуми много коментари има ако намерете време за четене между излетите и тук има голяма тема за избрания от вас апарат. Още веднъж честито и успешни нещотърсачески приключения. А добрее е да пратите писмо за да опитате регистрация в министерството на културата ли беше. И там други правни документи, като копие от фактурата и др. да си носите със себе си за да си нямате ядове после с властите.
« Последна редакция: Юни 12, 2022, 08:41:53 pm от Vladislav »

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
« Отговор #34 -: Юни 13, 2022, 07:28:40 pm »
Един въпрос.Каква е разликата когато те проверяват органите на път или на поход,и носиш фактурата на уреда?Втори случай си и с прословутият отговор от министерството на културата и фактурата?Аз мисля че това е травиален електронен или подобен вид уред или изделие,което не може да се забрани да се носи или превозва от физическо лице.Може и да греша?Но какво го разграничава от един електронен микроскоп по контрол от държавни органи?
« Последна редакция: Юни 13, 2022, 07:32:04 pm от yjasabg1 »

Неактивен UZAKI

• Старши потребител
  • Публикации: 271
« Отговор #35 -: Юни 13, 2022, 10:03:47 pm »
Гледай и се моли , да не влизаш в такива ..."главоблъсканици" (демек -да те не хващат , с фактура или без -все тая)..Интерпретациите нема ти помогнат ... :D

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
« Отговор #36 -: Юни 14, 2022, 06:50:20 pm »
Нещо май не сме на едно мнение.На никой няма да се моля че съм спрян от полицията и ми искат документ за уреда.Където и да съм тръгнал не съм тръгнал да се крия,разхождам се като турист далеч от исторически обекти.Не виждам защо да се крие човек като мишка?

Неактивен UZAKI

• Старши потребител
  • Публикации: 271
« Отговор #37 -: Юни 14, 2022, 07:44:37 pm »
Право напред ,нема се плашиш...

Неактивен yjasabg1

• Напреднал потребител
« Отговор #38 -: Юни 14, 2022, 10:25:32 pm »
Тук не е за тази тема .Некви строфи и многоточия тема не развиват.Въпроса е, има ли предимство при проверка отговор-писмо от МК с фактура, пред само една фактура?Какви уплахи и баби яги.От 29 години с това хоби точно съм се уплашил днес от стихове с многоточия.Все ми се струва че след като пие човек ,би било по-правилно да потърси друга утеха.

Неактивен Ghostwheel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #39 -: Юни 14, 2022, 11:30:15 pm »
Честита нова придобивка, ако не сте си активирали дълбочинната програма в закрития форум на производителя АКА има как се прави и с голяма нискочестотна сонда ако си вземете за дълбоко. В руските форуми много коментари има ако намерете време за четене между излетите и тук има голяма тема за избрания от вас апарат. Още веднъж честито и успешни нещотърсачески приключения. А добрее е да пратите писмо за да опитате регистрация в министерството на културата ли беше. И там други правни документи, като копие от фактурата и др. да си носите със себе си за да си нямате ядове после с властите.
Благодаря, но моя е от последните сигнуми с ХМ функция, и си дойде с активирана дълбочинна програма - N4 е в менюто, и е с 5 пиновата букса със смарт антена. За голяма дълбочина сонда не знам дали ще взимам скоро - по-скоро си мисля за една малка "снайперка", или двучестотна антена. Да използвам случая да благодаря още веднъж на Стефан(Микрон) - приятен човек и коректен търговец (изтърпя ме над половин час по телефона, без да се оплаква...) :P
За да вървят нещата в един колектив, броя на педерастите в него трябва да е четно число...

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3172
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
« Отговор #40 -: Юни 19, 2022, 10:04:59 pm »
Ползвам за сорекса малкия снайпер на 13 килохерца. Да знаеш че е голяма прахосмукачка.
« Последна редакция: Юли 22, 2022, 03:59:43 pm от imperio »
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори