0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Това не може ли да стане и с по-висок клас апарат? Мисълта ми е примерно на алл метал на заводски настройки и при правилно грундиране на апарата, и сравнително прилична настройка на тоновете би трябвало да работи поне като, или малко по-добре от някой от по-бюджетните варианти? Като за начало дискриминация и другите опции няма да пипам - ще съм на заводски настройки. Поне така си мисля де. Иначе мога да си спретна едно полигонче на по-закътано място и да тренирам, за да видя кое и как. На млади години спазвах правилото да се почва от по-бюджетни решения, и после да минаваш на "по-истински", но с течение на времето поне за себе си установих, че не съм толкова богат за едно нещо да плащам два или три пъти. И в последните петнайсетина години съм рахат - плащаш и "ревеш" един път и оттам насетне всичко си зависи само от теб. Няма "ми той апарата толкова си може, или за тия пари толкова, и прочие" Може и да съм в грешка за конкретната ситуация де - не знам. Поради тази причина пуснах и тази тема - да чуя и други мнения.
В тоя ред на мисли - твърдо DEUS II FMF пълната комплектация е за вас. Ами тъй де, като ще е гарга, поне да е рошава. Нека цената не ви спира въпреки, че надвишава вашия бюджет. Хубавите работи са скъпи. Както англичанина вика: не съм толкова богат, че да купувам евтино. В другата тема може да се запознаете с реални отзиви: XP DEUS II Работа с апарата и настройки.
Скоро ще има събор. Там всички тези детектори, могат да се видят, пипнат, пробват, преценят и да се вземе решение кой да бъде...
Днес бях на събора, дори спечелих награда от томболата. За съжаление ака детектори нямаше. Благодаря много на един колега, който беше там с един сигнум мфд, та ми отдели малко време и си поговорихме малко по темата, но не можа да ме осветли как стоят нещата на практика със новия сигнум мфд+HM спрямо стария. Имаше тест със паве, и никой детектор, освен една мохаремка не можа да се справи с него, а би трябвало новия сигнум да го мине - поне според клиповете по тубата. Доста колеги видях с ноксове и деуси, но деуса за момента ми изпада от класацията - иначе като конструкция на стика ми е фаворит. Направи ми впечатление, че майнлаб доминираха на този събор като търговци. Имах чувство, че това си е рекламна кампания на майнлаб - навсякъде техни постери, две трети от наградите за томболата от тях, наградите за състезанието пак от тях, па и отстъпки даваха. Отидох с едни пари в джоба и ясната идея, че ще се прибера с детектор, ама се прибрах без детектор и с пари. Тоя сигнум мира не ми дава...