0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
Да бе , така е , но кой да увеличи снимката .........и понеже съм си и аз горе долу аудио маняк , та до ден днешен все оща само такива неща ми се привиждат.
Абе колеги махнете темата за аудйото че ми затреперва под лъжичката,много хоби много красти.
Ми колко му е да си направим една и да се поразлигавиме.
Ами давайте!Ще е интересно да научим нещо!Например днес нямаше да изгърмя крайните транзистори на едно ONKYO докато се мъчех да му подкарам процесора според специалистите в Ютуб
Пламна тя пак гората........ И при мен единия дърт Onkyo A-8470 преди два месеца при стартиране изпуши крайни на единия канал та ми скъса сърцето , но вече нямам нерви да ремонтирам такива неща , а и деца около мен в стаята. Та ще го прави някой , но кой е той още не знам. Той захранваше долните 15 инчови Jamo D365 а сега останх с другия Onkyo A-8670 , който зхранва горните 12 инчови тонколони Jamo Power 330 и звукът пропада . Та голям дерт ми е........
То смяната най лесна и ти трябва добре да ги знаеш тези неща , но нали трябва да се намери причината. А той дърт на години , като мен и кондерите стари , от студена напукана спойка ли. Там пада голямата заигравка с лупи и осветление и за капак на всичко запускането след смяната на крайните , че там вървят едни токове, че усилвателя е е як и , ако се самовъзбуди знаеш.......и накрая регулиране токовете на покой на крайните. Ама оспамихме темата на човека а по горе бях писал ,,колко му е да си направим една такава тема,, та да спрем викам. П.п. А тези транзистори от Алито не ми ги хвали предпочитам втора ръка , но маркови мачнати. Поздрави и весели празници от южното черноморие!
Ще го имам предвид , мерси! Между другото ти ли беше човека , който идва при мен едно лято та мерихме едни индуктивности?