0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
В по-новите модели на Владко Тарикатко https://www.goldenmaskdetectors.com/ от 5 - 6 през ONE и нагоре.Апропо: винаги съм карал Микрон да пусне на пазара направи си сам КИТ за радиолюбители запалени по хобито, само празна гола платка с запоен програмиран микроконтролер разпечатано разположението на елементите с означенията и списък с елементи и/или вариант с полиетиленово пликче zip торбичка с останалите части или без тях и всеки сам да се оправя нататък, кой как може да си търси части чипове и пасивни компоненти, да запоява и да си го сглобява собственоръчно, като вече Микрон предлага и пластмасова кутия за електрониката, лицев панел, подлакътник две части, комплект прътове (стикове) + долна част за сондата, която не е метална, държачи за батерия, черупки за сонда, зарядни и др. аксесоари дори удобна раница/чанти за пренасяне, само основата платка с програмиран микроконтролер не се предлага самостоятелно КИТ на ниска цена (за зарибяване), но иначе може да си купиш всички части, като резервни от магазина на Микрон на ул.Ген Колев 28 Варна, за да си сложиш твоя конструкция платка да изглежда автентично фабрично произведен отвън апарата ти. А може да се направи и ръководство за сглобяване от начинаещи тук във форума или разпечатано цветно с картинки, като книжка в магазина. за DIY обществото да помисли, например DJ Popa с неговите китове, маса народ си взе: https://audioplatinum.com/ той ми вика под секрет да ти кажа така с китовете който купи му излиза накрая по-скъпо, ама хората особенно Българите все гледат евтино да вземат нещо. А като вземеш платка нали трябва и останалите неща да купиш за да я направиш довършиш и бизнеса с продажби върви, нищо че голите платки от завода в китай с програмиран SMD микроконтролер предварително запоен вече са сравнително евтини. Аз това не виждам проблем всички части за един апарат като този на Микрон или Владо да се продават на цени на дребно или като резервни части за който иска да си прави ремонтира ако така си мисли че ще излъже да му е по-евтино не всичко накуп да взема а на части кога колко пари може да отдели.
Здравейте на всички. Търся Nokia 5110. Ако някой има нека пише.