0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
ОК а ,как да кажа на програматора ,кое процесора след като той сам си ги иденефицира.Ъпдейтвах го ама не ебава
Ползваш стария ST-Link. Свали си последния STM32CubeProgrammer и трябва да тръгне. И при мен ST-Link-a правеше подобни номера.Също така, какъв програматор използваш? Понякога не се харесват с ST-Link-а и или дава грешки или не може да се свърже с него. А с Cube Programer-a няма проблем.
Сега ползвам КУБЕ ,но е същата работа -регистрира процесор Ф05//-програматора е ST LINK V2
Не, колега. Регистрира се процесор от серията STM32F05x или от серията STM32f030x8.
Разбрах те. Има разлика между STM32F03x и STM32F303x. STM32F03x е с Arm® Cortex®-M0 архитектура, докато STM32F303x е с Arm® Cortex®-M4 архитектура. Няма начин да стане. Както написа и колегата Микрон - пазарува се от проверени и реномирани доставчици. Уверил съм се ,че си заслужава по високата цена. Направи си сметка колко време и нерви си изхабил срещу по ниската цена на микроконтролерите. Поздрави.
Аз сметка си направих ,ама до сега с СТМ съм нямал ядове ,с тиристори симистори ,LM357 и мн др ,много ясове и мног ментета.Рзликата е много голяма обаче ТМЕ -сега поръчах 2 чипа и са над 50 лв ,на се 10 броя за 50,което си мисля ,че тая машина с тоя процесор е лошо решение