0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Ако си прочел съобщението ми от снощи Съгласен ли си. Поздрави.
Добре стана.
Като за начало - много добре се е получило и не искам да прозвучи като хейт! Не знам дали е за продажба или за лично ползване не ме и интерисува, просто като идея за бъдещи подобрения ако машината ви хареса за да е по-функционална. Та тези машини обикновено се носят по раници, багажници, обикновено се носят лопати, лопатки, лостове и какво ли още е покрай тях, отделно много малко хора ходят по плажа а много често по шубраците. Въпроса е в кутията, със тези ръбове се закача къде ли не, гледам буксата стърчи незащитена а дисплея ако няма защита много малко му трябва да се разтече а белите стават от нищото. Вярно че са все неща които лесно и евтино се оправят НО ако машината е на масата в офиса, ако си минал едни 100 километра в полето или в гората и ти отива деня, просто на полето нито части нито поялник. Вече 3д принтерите не са толкова скъпо удоволствие, не може ли да се измисли някаква кутия като на Garrett ACE например, нещо по-обло и буксата за антената да е малко по-прикрита в ниша.
Идеята е да се радваме на нашия продукт ,не ме интересува ,ЗАТ ,че е майстор и е 10 глави над мен ,интересно е да се радваме на продукта създаден от нашите ръце!!https://youtu.be/NaiBLC68uVs
Кутията е от китайския ,който купих какво да я правя освен да направя нещо и ползвам.Пред дисплея си има много тънък плрксиглас.
ОК, просто споделям какви наблюдения имам, мои и от колеги с разни уреди. Като си знам колегите пък, какво отношение имат към техниката (търсене и трасиране на кабели и тръби) и все някой друг им е виновен и... сам се сещай. Машината се е получила много добре, за съжаление не мога да помогна с моделирането на кутията - казвам какви биха били моите лични изисквания ако ще я правя и ползвам НО машината е твоя така че ти си решаваш, виж ако имаш кой да помогне с моделирането и готов stl мога да я пусна на 3д принтер. Колкото до търсенето на плажа, как да кажа годините 1990-2000 минаха отдавна, вече никой не ходи с по половин кило злато на плажа. Мина времето на големите ланци и тежките гривни, естествено и никой не ги губи. А тогава какви неща искачаха...
Програмата с ,която работиш на 3Д принтера ,може ли да калкулира ориентировъчна цена за кутията .Питам защото веднъж ми казаха 15 лв на час -6 часа демек 90 лв ,това е беумие.
Към колегата danail. Тази е една от кутиите ми. За нея ли става въпрос.