0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте на всички.Имам един въпрос. Коя честота "от 6 khz до 17 khz " е оптимална за "IB MD" при която детектораще работи добре. Като се знае че при ниска честота засичат по големи предмети а при висока по дребни. ако имате мнениеили наблюдение по въпроса ако желаете може да го споделите.Аз за себеси съм решил. Въпросът е за всички които тепърваще се занимават с Метал Детектори.ПП: Към колегата Vladislav.Как ще са разположени бубините в DD сонда към КРОТ-М от схемата която публикува в отговор 178по горе. Благодаря на всички които ше си кажат мнението. С Уважение. Поздрави.
Здравейте на всички. Повече с аналогови МД няма да ви занимавам. След като видях КРОТРейтинг друго не ми трябва. Схемата и платката са по долу. Но трябва да знаете че за да я активирате ще трябва да си купите ключ от АВТОРЪТ. Ключът е евтин само десетина лв.Всичко можете да намерите на < RADIODOM.ORG >. За да си купите ключът ще трябва да серегистрирате на саита. Тъй като не може да се прикачи Lay ви слагам KROT.rar. С Уважение.Поздрави.