0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Имам приятел – познаваме се от 33 години .От около 25 години живее в Германия .От около 20 години е немски поданик .Миналата година ми каза , че е скъсал почти всички връзки с България – чува се по телефона само с майка си и братовчед си , който живее във Франкфурт от около 30 години .От години не говори даже и с брат си, който живее в България.Не желае НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА СТЪПИ В България , нито да има каквито и да било контакти с българи –дори и телефонен разговор .Игор Волков , украинец , небезизвестен специалист в областта на металдетекторите също ЗАТВАРЯ ТЕЛЕФОНА СИ НА СЕКУНДАТА, щом разбере че човека , който му се обажда е българин.Разбирам ги и двамата.
Значи българина е пълен измекяр, без род, и без родина. Не знам с какво толкова е значимо мисленето и поведението му, че да го хвалиш тук във форума.
Е, какъв е проблема, всяка тема е по различен повод и може да се развие конкретно. А по-добре ли е някой хора с хиляди безсмислени постове непременно да се изявяват, без да казват нищо, това е доста по-досадно. Защо трябва модераторите да режат и цензурират жестоко, това вече го видях в един форум, който сега умира и агонизирапо по тази причина.
Ок колега ,няма проблем,бели кахъри са нашите.Все едно е ,радвам се като чета ваши публикации.Има доста хора които разбират на този вид електроника,а аз съм луд на тема хобито с тях.Много обичам да работя и тествам различни такива,да и пробвам възможностите.Може би не знам точно как и къде се започва тема,с месеци не влизам.От към време съм много ограничен.Тествах един чисто нов Гарретт апех,с две бобини.Нещо не съм очарован,най-вече заради индикирането на слабите сигнали.Но това си е за друга тема явно,живи и здрави да сме,поздрави.
Ако имаш в предвид VDI-то почти всички да не кажа и всички от този клас са с диоптър късогледство за по-дълбоките сигнали колега затова по-добре при съмнение да се разчита на звук.
И на звук и без звук същата работа.Малко задобряват нещата с голямата бобина,но не достатъчно.Лично аз очаквах повече от този модел на тази фирма.
Не съм си играл с apex но ми е интересно!
Менюто е мн просто и добре направено за работа.Екрана е голям ,апарата е лек, мн добре разпределен.От към честоти може да се избира.Не е ограничен като разни други версии от серия АCE.Но явно не му стига.Сякаш малко е скопен,очаквах повече от този апарат преди да го хвана в ръка.Може би за тези пари толкова.Гледам китайците са започнали пълно копиране на гамата апарати от тази фирма.