Автор Тема: XP DEUS II Работа с апарата и настройки.  (Прочетена 15798 пъти)

maxpainus и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3174
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: XP DEUS II Работа с апарата и настройки.
« Отговор #60 -: Февруари 03, 2024, 04:16:52 pm »
Ало модератора защо не триеш размишленията  на тия дърти пръчки,нищо по темата?

Ами първо се стремим да караме с добро, ако няма как  лесно ще  трием. Металдетектинг.еу остана единственият жив форум за металдетектинг и чат пат се случва някой да изпраска нещо за което му е докипяло. И пак е по-добре от фейсбука, там пък хептен нищо полезно няма.
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен PetarP

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 39
« Отговор #61 -: Февруари 03, 2024, 04:25:59 pm »
Направи на байчовците една тема бг дядо ,там да пишат за киро брейка,Веселин Маринов и д-р. бг будители.

Неактивен UZAKI

• Старши потребител
  • Публикации: 271
« Отговор #62 -: Февруари 03, 2024, 05:00:24 pm »
Пешко , хумора го запази за майка си и баща си.Аман от професори и мачОВЦИ !?!?

Неактивен PetarP

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #63 -: Февруари 03, 2024, 06:31:46 pm »
Байчо ти не си ми интересен ,чакам другата ватенка индженера да го питам той ли проектира,измисли,онова недоразумение бандити 2 преди 25 години.

Неактивен avreliann

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 28
« Отговор #64 -: Февруари 03, 2024, 06:53:38 pm »
Байчо ти не си ми интересен ,чакам другата ватенка индженера да го питам той ли проектира,измисли,онова недоразумение бандити 2 преди 25 години.
Бандит 2 не беше ли добър за времето си, с маска 3+съм карал повече от 12 години.

Неактивен zAt

• Старши потребител
  • Публикации: 295
« Отговор #65 -: Февруари 03, 2024, 07:23:01 pm »
Мойта ватенка няма нищо общо с бандито 2 . разлютил си се и всички се досещат защо - намекнах ти някои работи . Ти си в ситуация –каквото и да напишеш –всички ще ти се смеят ( те и без това ти се смеят вече ) .истината  боли .

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #66 -: Февруари 03, 2024, 07:55:18 pm »
Дайте да не се обиждаме, и аз съм "ватенка" ако има някакво значение. Тук сме решили да си пишем за металотърсачи, ако някой има евро-либерал-атлантически пристрастия това си е чисто негова работа. Ама да гледа да си ги държи за собствена употреба, както аз правя за моите. Не е тук мястото за демострации.
Mikron металдетектори

Неактивен UZAKI

• Старши потребител
  • Публикации: 271
« Отговор #67 -: Февруари 03, 2024, 08:15:34 pm »
Не ми се влиза в малоумни спорове , бачовото.Пожелавам ти само , да се не сбъднат мераците на либералчетата български , че не ви виждам  там  за дето ва гласят...И ден не мойте изкара!!!
« Последна редакция: Февруари 03, 2024, 08:38:22 pm от UZAKI »

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 1516
« Отговор #68 -: Февруари 03, 2024, 08:23:52 pm »
Направи на байчовците една тема бг дядо ,там да пишат за киро брейка,Веселин Маринов и д-р. бг будители.
Това беше много пошло, цинично и плиткоумно. Нямаш ли уважение към по възрастните и компетентни колеги. Или това е в тон с новите нео либерални възгледи. Като администратор те информирам, че ако и в бъдеще смяташ така да я караш - попаднал си на най- неподходящото място.

Неактивен PetarP

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #69 -: Февруари 03, 2024, 08:55:49 pm »
Това беше много пошло, цинично и плиткоумно. Нямаш ли уважение към по възрастните и компетентни колеги. Или това е в тон с новите нео либерални възгледи. Като администратор те информирам, че ако и в бъдеще смяташ така да я караш - попаднал си на най- неподходящото място.

Баче ти като модератор си върши работата Ако си беше вършил работата ,нямаше да се стигне до тук. Каквото повикало ,това се и обадило. Мястото ще бъде форум ,когато се оставят само постове по темата,но явно тука две три лица им липсват младините и драскат глупости във всяка тема. Наши хора.И за в бъдеще какво смятам да правя не е твоя работа!

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #70 -: Февруари 03, 2024, 09:12:59 pm »
Колега,  от скоро си тук на 15 поста и вече учиш администраторите как да си вършат работата.  За в бъдеще наистина си е твоя работа какво ще правиш, но има правила на форума,които трябва да се спазват и да има колегиалност и уважение , а не  чиче, байчо, дърта пръчка, ватенка. Инженерът говори с метафори и не всеки може да го разбере. Който е бъхтил с кантар го разбра.

Неактивен PetarP

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #71 -: Февруари 03, 2024, 09:29:53 pm »
Пиши по темата като си работил и ти с кантари Нов съм във форума ама в занаята съм от 98ма Та като давам мнения ги давам от опит .С кантар съм въртял 99 та тогава бях на 30 .И че някакъв измислен герой от приказките не харесва нещо ,всички трябва да са съгласни с него , Тоя ли е капацитета на форума ? Е така са всички теми

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #72 -: Февруари 03, 2024, 09:35:48 pm »
Колега спокойно. Тук опита се цени , особено когато се споделя с колегите. Но си има правила, на мен модератор ми е трил мнение което съм писал цял следобяд и не съм казал гъг. Дай да приключим тая тема. Форума не го има от вчера и още бая време ще го има. Може да не е е идеален но е на доброволни начала все пак го има, и пак казвам - по е добър от фейсбук.
Mikron металдетектори

Неактивен kodokan

• Администратори
  • Ветеран
« Отговор #73 -: Февруари 03, 2024, 09:45:59 pm »
За кантари сме писали преди 12 години,поразрови темите и ще намериш и мои постове. Мое основно правило е ,че "Провокацията е висша форма на манипулация" , така че няма да влизам в твоя сценарий. Каквото има съм написал за кантарите
 . След като установих, че не работят добре на средно - силно минерализирани терени, загубих интерес към тях.

Неактивен PetarP

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #74 -: Февруари 03, 2024, 10:22:06 pm »
Темата е за кантара на Деуса ,не за гаражните дървени изделия преди 10-20г
Хубаво е да изказваме мнение за нещо което го имаме ! Не съм се регистрирал да провокирам никой ! Имам го дал съм мнение! Ако някой не е съгласен ,можеше да отговори да се обоснове и тнт. Давам мнение само за машини които имам или съм имал!