Автор Тема: Къде не правят проблем във Варна да се претърсва плажа?  (Прочетена 5460 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен NED

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 3
  • Луд умора нема, само се поти..!!!
Привет колеги дайте съвет къде мога спокойно да ходя във Варна да търся без да се заяждат. А и ако има някои местен да ходим заедно ще е още по яко. 😜
Луд умора нема, само се поти..!!!

Gladiator

• Гост
Че какво търсиш в плажа? Капачки?

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 133
Тази година ме изгониха от две места само. Едното е Дружба , а другото е Златни Пясъци.
На Златни Пясъци щах да ям бой. Аз знам, че гонят там , но викам дай да видим как е положението и тръгнах от Ривиера към Интера, но когато стигнах до Макдоландс излязаха двама агресивни и почнаха да ми скачат. Ще ли да ми чупят машината в главата да сме се махали.... гледа ми пинпойнтера на кръста и вика - " това нож ли е ? " :)
Извинихме се и заминахме, но по пътя наскубах 20 лева в бързината.

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
Сега ми докладваха, че и на Ривиера правят проблем охранителите. Пак скачали на бой.

Gladiator

• Гост
Сега ми докладваха, че и на Ривиера правят проблем охранителите. Пак скачали на бой.

Да ходим 200 човека и да им направим една дълбока оран.  ;D

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
  • Публикации: 259
Да ходим 200 човека и да им направим една дълбока оран.  ;D
Прекаляват вече малоумните концесионери.Отдавна си търсят белята, не само в твоят случай колега.Може да стане някой ден същото както случая в Катуница.Лично мен такава екскурзия не ме бърка.

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
Един познат преди два дни бил на Златните и отново охраната му скочила, обаче той моя човек боксьор бил и като метнал единият охранител и му счупил носът. После още веднъж го е пернал в зъбите и избягал, че охранителя викал по станцията подкрепление :) Отмастил е за мен дето се вика.

traper2504

• Гост
И тук по южното на места е така. Мутреят защото не са си намерили майстора!

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
Не се знае какви права и задължения имат концесионерите.Трябва да се прочете,може да се окаже че в пъти превишават правата си.Всяко дете копае в пясъка,лично аз не виждам какво се поврежда и какво вреди на плажната ивица.Също моите наблюдения са че повечето които събират такси чадъри и шезлонги са малоумници легнали два пъти на лежанката,плашещи хората с неприветливо държание.Какво би асимилирал един такъв малоумник когато види някой да се разхожда с металотърсач по плажа, в часове в които не пречи на никой?Кое е по- различно от разхождащ се човек с куче на плажа? 
« Последна редакция: Септември 18, 2022, 08:41:21 am от yjasabg1 »

traper2504

• Гост
Не се знае какви права и задължения имат концесионерите.Трябва да се прочете,може да се окаже че в пъти превишават правата си.Всяко дете копае в пясъка,лично аз не виждам какво се поврежда и какво вреди на плажната ивица.Също моите наблюдения са че повечето които събират такси чадъри и шезлонги са малоумници легнали два пъти на лежанката,плашещи хората с неприветливо държание.Какво би асимилирал един такъв малоумник когато види някой да се разхожда с металотърсач по плажа, в часове в които не пречи на никой?Кое е по- различно от разхождащ се човек с куче на плажа?
Точно така е , но някой казват , че той бил платил за концесията и вече едва ли не плажната ивица и морето в , което се къпем е едва ли не негова частна собственност. Ше ама не..........!

Неактивен yjasabg1

• Старши потребител
Re: Къде не правят проблем във Варна да се претърсва плажа?
« Отговор #10 -: Септември 18, 2022, 07:49:14 pm »
Лично на мен ми се струва като чист рекет,за да се стресне някой колега и да поиска да им плати.Не виждам нищо по-различно от разходка без мд.Само простотии по родното море.

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #11 -: Септември 19, 2022, 08:18:04 am »
То на Златните се плаща на Охраната за целият сезон правото да търсиш. При което гарантират, че друг търсач няма да влезе през сезона на плажа.
Преди година предлагаха на мен да платя и цената беше окол 1500 лв. , но не намерих сериозен човек с който да си поделим сумата и отказах.
Да ви кажа има избиване. Доста пияни туристи губят всякакви неща по Златните.

traper2504

• Гост
« Отговор #12 -: Септември 21, 2022, 10:18:12 pm »
Днес и на Оазис един се направи на важен!

Неактивен Medievil

• Редовен потребител
  • **
« Отговор #13 -: Септември 22, 2022, 07:49:23 am »
Е дай повече подробности де :) Оазис това някаде на юг ли е ?

traper2504

• Гост
« Отговор #14 -: Септември 22, 2022, 08:22:43 am »
Е дай повече подробности де :) Оазис това някаде на юг ли е ?
Между с. Лозенец и гр. Царево по стария път.