Forum > Аксесоари и подръжка
Купувам 5" сонда за Голд Бъг
(1/1)
Chavo:
Здравейте колеги,
Търсих по магазините 5 инчова сонда за Голд бъг, но не намерих.
Ако някой има излишна за продаване, да ми пише.
Поздрави и наслука!!!
Araman:
"Търси и ще намериш"~поговорка някаква си... 😉
https://xn--80aanzcpoied2d6a.bg/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B0%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B8/fisher-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B8/fisher-gold-bug-%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0-12
Chavo:
Колега Araman,
Звънях в почти всички магазини и ми казват, че не е налична, въпреки че в сайтовете им пише "В наличност", включително и линка, който ми дадохте.
Разочарован съм от отношението им към клиентите!
Като няма - няма, да пишат "Няма наличност".
Araman:
--- Цитат на: Chavo в Юни 04, 2021, 11:17:25 am ---Колега Araman,
Звънях в почти всички магазини и ми казват, че не е налична, въпреки че в сайтовете им пише "В наличност", включително и линка, който ми дадохте.
Разочарован съм от отношението им към клиентите!
Като няма - няма, да пишат "Няма наличност".
--- Край на цитат ---
Ако това ще те успокои...такава е "културата" на търговците ни.
И не само в този сайт е така, дори още чакам един продукт, който в сайт на наш търговец е в "наличност", но при поръчка се оказа,че го няма и доставката ще отнеме 7-14 дена. И това не е единствен случай. Използват този евтин трик, защото липсва реална конкуренция в даден сигмент.
Ще си позволя един съвет, ако искаш и имаш възможност търси не тази сонда, а другата която е базовата на F19. За "замърсени" места или за търсене на самородно злато аз лично я предпочитам. Имат еднаква чувствителност към дребни парченца, но тази втората е по-дълбока и за дребно и за едро. Късмет и успех !!! Поздрави !!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия