Forum > Представяне на БГ разработки

Готови КИТове Crazy-detectors

<< < (2/15) > >>

sisco1:
Здравей колега,относно VANDAL PULSE 1 клипчето което е на сайта е старо в най- скоро време ще има нови клипчета, като стабилността и дълбочината на апарата са подобрени в пъти ;)

TRAKER:

--- Цитат на: sisco1 в Март 12, 2012, 06:46:46 pm ---Здравей колега,относно VANDAL PULSE 1 клипчето което е на сайта е старо в най- скоро време ще има нови клипчета, като стабилността и дълбочината на апарата са подобрени в пъти ;)

--- Край на цитат ---
Здр.колега,освен на VANDAL PULSE 1 дали ще има възможност да направиш и на КРЕЙЗИ ПИ едно клип4е на работата му?

sisco1:
Разбира се няма проблем, само малко ако почакаш че нямам никакво свободно време, малко само да се освободя и ще снимам.Поздрави :)

TRAKER:

--- Цитат на: sisco1 в Март 12, 2012, 08:54:37 pm ---Разбира се няма проблем, само малко ако почакаш че нямам никакво свободно време, малко само да се освободя и ще снимам.Поздрави :)

--- Край на цитат ---
Благодарско  :)

kodokan:
Аз имам Snifer XR-71 правен от кит и съм много доволен от него. Сглоби го колегата Айко и не съм сигурен от къде е купувана платката. Въпросът ми е как да разбера дали този ЛСД дисплей ще пасне на моето Снайфърче.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия