0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Колега kronos, не се заблуждавай! Най - дълбоката ми машина е със сефка 23см и до ден днешен не съм виждал по - дълбока машина - независимо от почвата (гледам ви в сеира)...
Колега, да не си объркал см на антената да е 32 а не 23см, че това твърдение ще е вярно, ако всичките ти детектори са детски и не си виждал други такива. Ще стана една идея по груб, тези твърдения са празни приказки. Не ти ли е неудобно да пускаш тема, кой произвежда този детектор, после хвалби и после упс, оказва се че имаш най-добрия. А стига вече, по форумите сме от над 10 години и тези номера вече ни втръснаха, Айде да си говорим реални и отговорни неща.
Аз го усетих ама му гледам сеира сега
Митак ще се възползвам, само да каже моя човек кога може да я направи, малка антена съм взел за донор.Черупка мисля да ползвам 13/12 от маска.
Платката ако няма място ще я сложим в кутийка да стане като преходник, след това могат да се слагат и други антени
Да не искаш да кажеш че антените на трака са същите, ако е така работата става лесна.
Когато се знаят брой намотки и други параметри не виждам причина да не стане, още повече че няма софтуерна намеса и няма какво толкова да се обърка. При еквинокса голямата антена дава до 8-10см повече дълбочина и по добра дискриминация, а разликата в широчината е само един инч. ако коилтек пуснат кръгла 14 или 15" мисля че играта ще приключи за повечето производители защото нокса е способен да чуе сигнали недостижими за другите машини, при едно условие обаче че. е софтуерно спънат за да могат да си продават стх и джипито. п. с като стана въпрос за Бг машини и качествата им, искам да видиш как работи ванкуиш 540 на много силно замърсено и ще си промениш мнението, даже в сравнение с деус е доста по категоричен.
Същите са
Здравей МитакИскаш да кажеш че Ултимейт 13" на Детеч за Етрак Експлорер - стават ...И те ли са навити със лицендрат...?