0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
А защо си мислиш, че Майнлаб знаят как се правят антени?
. Ами незнам случаи някои да направи антена, и след това Маилаб да направят детектор .
И аз не знам случай Майнлаб да е направил детектор и някой след това да не иска да му смени антената!..
Компании които се занимават с електроника и са на световния пязяр винаги си имат определена стратегия която е гъвкава и си смятат с няколко години напред приблизително какво може да се случи и могат да решат да си я променят по всяко време щом видят вратичка за още печалба.
Имам малка антена която ще се ползва за донор, от нея да се вземе цялата платка и да се премести в по голяма антена. Руснаците ги правят но сега е много сложно с пратките и се отказах да поръчвам там, ако някой може да се наеме да направи антена или знае човек който може да пише. Мисля да ползвам корпуса от голден маск 12/13 или на детеч 13" ултимейт.
Аз пък не знам изобщо някой с какъвто и да е детектор да не иска да си подобри антената за да "бърка" по-дълбоко. Колега, не си толкова наивен за да твърдиш, че минелаб не знаят какво правят, много добре знаят. Нарочно правят така, след време отиваш в сервиз и плащаш или купуваш нова антена, това са допълнителни приходи и обороти. Не може да направиш нищо, защото ползваш едни от най-добрите детектори и няма, къде да ходиш и купуваш, каквото трябва. Не е нормално да се твърди, че не знаят какво правят, все едно да кажем, че инженерите на мерцедес не разбират от направа на двигатели.
Когато се знаят брой намотки и други параметри не виждам причина да не стане, още повече че няма софтуерна намеса и няма какво толкова да се обърка. При еквинокса голямата антена дава до 8-10см повече дълбочина и по добра дискриминация, а разликата в широчината е само един инч. ако коилтек пуснат кръгла 14 или 15" мисля че играта ще приключи за повечето производители защото нокса е способен да чуе сигнали недостижими за другите машини, при едно условие обаче че. е софтуерно спънат за да могат да си продават стх и джипито. п. с като стана въпрос за Бг машини и качествата им, искам да видиш как работи ванкуиш 540 на много силно замърсено и ще си промениш мнението, даже в сравнение с деус е доста по категоричен.
При допотопните машини е така, но при мулти айкю технологията нещата са доста различни.
Аз не се заблуждавам, твърденията ми са на база опит с тази машина, дай някакви примерни дълбочини, да ти кажа дали поне се приближава до нокса.
Имаше тука един колега такъв апарат Торнадо как ли не се мъчи да го подкара, ама не успя. А това за джипито да не се изхвърляме толкова, и джипита сме имали и много сме ги сравнявали, ама такава извънземна технология не съм виждал като тази на твоя апарат.