Forum > Аксесоари и подръжка
проблем с GARRETT GTI 2500
nikola.zhelev:
на all metal gti2500 работи само на чисто за замърсено нестава защото алметала му е еднотонален и на един мах имаш няколко сигнала с един и същи тон разбери кой е цвят кой желязо,а ace250 на аллметал има vco и това му е предимството.
kodokan:
--- Цитат на: nikola.zhelev в Септември 14, 2020, 08:30:43 pm ---на all metal gti2500 работи само на чисто за замърсено нестава защото алметала му е еднотонален и на един мах имаш няколко сигнала с един и същи тон разбери кой е цвят кой желязо,а ace250 на аллметал има vco и това му е предимството.
--- Край на цитат ---
Има VDI индикация . Най горе на дисплея едно квадраче се движи по скала за металите. Не е най вярна, но пак е ориентир. Не разбрах с каква сонда работите. Но да се твърди, че ACE250 слага GTI2500 в малкия джоб - не съм съгласен. Силата на GTI2500 е на чисти(изчистени) терени да се преслуша на All metal за дълбоки сигнали. Поздрави.
nikola.zhelev:
колега кодокан специално за замърсено аче250 на алл метал слага в малкия си джоб гти 2500 не съм го чул от някъде а и двата апарата съм ги имал на алл метал за чисто 2500 е по дълбок поздрави.
kodokan:
Предполагам, че в определена ситуация може и да си прав. И аз съм имал GTI2500. По стария модел(говорящия) и по-новия. За това и толкова упорито за 3ти път питам с каква сонда е коментирания GTI2500. Ако е с 12.5" Imaging или с ДД сонда, естествено че ACE250 ще е по добро на замърсено с неговата си оригинална сондичка. Ако е обаче с концетричната 9.5" Imaging GTI2500 работи добре на замърсено. А с 4.5" снайпер сондата - още по добре. Поздрави.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия