Forum > Аксесоари и подръжка

проблем с GARRETT GTI 2500

(1/2) > >>

algan:
Здравейте колеги ,въпроса ми е от името на колега който има GARRETT GTI 2500  каза ми  ,че на програма койнс не работи и дълбочината е доста малка  ,а на останалите програми работи  ако някой знае от къде може да е проблема или да има  информация за сервиз който може да ремонтира детектора той  е закупен преди години и вече  не е в гаранция .
Благодаря.

nobody:
Почти съм сигурен че ако е дефект, не може да се ремонтира. Никой няма да тръгне да го бърника за 100лв ако пък намериш някой да го направи може да стане по зле. Ако има опция за рестарт на фабричните настройки аз бих опитал това. Между другото тоя модел не се слави като много добър защо не се оттървеш от него / сръвни го с други по модерни машини и ако е така.. действай../ :-\

nikola.zhelev:
здр колега гарета го имах преди 10 години най добре работи на замърсено на програма jewelry но е плитичък всички други програми съм ги пробвал ама нестават увеличи му скороста на въстановяване докрай мисля че беше на три нива най дълбок е на all metal,и задължително ако си със презареждащи батерий те са 1,2 волта слагаи още две от вън но в някой сервиз да ти ги монтират да него изгориш  така по добре дискриминира и малко по добра дълбочина има,след това си взех и гарет 250 със сефкта 38 по 30 слага другия в малкия си джоб поздрави.

kodokan:
 GARRETT GTI 2500 са едни от най-здравите и надеждни металдетектори и почти не се развалят. Предполагам нещо е пипнато по настройките. Пробвайте да занулите и върнете фабричните настройки.  С каква сонда пробвате металетектора?

Ne6o:
Хм, а какво пречи да работи на All metal и да проверява само сигналите, които го интересуват?
Тези програми са само с изключени определени сектори по скалата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия