0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Здравей,колега! Влаченето е втората алтернатива,но само с връв или ремък,сиджимката е метална,а "бангиятя"е кантар.Най-добре е да си оставите инструментите далечко, на безопасно разстояние,щом ходите сам.Да забиете колчетата и да редите терена. Дай Боже да ви потрябват инструментите!...Ей ги къде са!......Когато кантарите бяха "Молотовки",беше лесно.Сега трябва да си свалите задължитело и капсите на кубинките.Съвсем сериозно!
Нали кантарът по принцип не '' вижда'' дребните неща на повърхността и реагира само на дълбоки,или по-точно по-едри метални предмети.При това положение не може на всяка крачка да има едри неща,следователно може да се остави лопатата на 20-30 метра и се забиват шарени колчета там дето има сигнал и после се проверяват серийно......мисля
Здравейте,колеги.С Кантар или с Пулс е по добре да се работи?Благодаря предварително.
А бе то и на мен мечтата ми е да мога да претърся голяма площ набързо,пресявайки дреболиите,ама до ден днешен няма решение...
Колега Керкенез, реденето при работа с рамка и кантар означава да обработваш терена,движейки се по равномерно отдалечени една от друга линии/тегели/.Разстоянието между тях зависи от възможностите на апарата.По този начин не се пропускат обекти.За целта се използват колчета,които се забиват в краищата на терена.Върви се срещу тях и се преместват последователно.