Форум Металдетектинг - дискусии, схеми, информация
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Начало
Помощ
Календар
Articles
Вход
»
Forum
»
Обща секция
»
Рамки, кантари
(Модератор:
ZTDMP
) »
дълбоки сигнали с кантар
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
2
3
...
25
Надолу
Автор
Тема: дълбоки сигнали с кантар (Прочетена 233773 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
влади-коин
Редовен потребител
Публикации: 139
s.p.q.r
дълбоки сигнали с кантар
«
-:
Февруари 24, 2012, 01:51:21 pm »
нека някои сподели за по дълбоки сигнали,аз лично имам около 7,8 сериозни.искам да направя една съпоставка спрямо моите в сантиметри,може на лични
Активен
vesko
Редовен потребител
Публикации: 50
Re: дълбоки сигнали с кантар
«
Отговор #1 -:
Февруари 25, 2012, 09:17:49 pm »
на саборите няма ли кантари
Активен
vesko
Редовен потребител
«
Отговор #2 -:
Февруари 25, 2012, 09:25:38 pm »
преди малко гледах един клип от сабор и ако се не лажа това е производител на кантари кантара може да е хубав но самата реклама
Активен
vesko
Редовен потребител
«
Отговор #3 -:
Февруари 25, 2012, 09:47:18 pm »
НЯКОИ МИ КАЗВАТ ЧЕ ЛОВИ ЗИДОВЕ И КАКВО ЛИ ОШТЕ НЕ А АЗ СЕ ПРИБИРАМ С 15 20 КИЛОМЕТРА В КАШТИ И НАРАВО УМИРАМ НЯМА ТАКОВА ХОДЕНЕ
Активен
влади-коин
Редовен потребител
s.p.q.r
«
Отговор #4 -:
Февруари 26, 2012, 04:43:10 pm »
вярно е,този мъж,ако е със зелениа кантар това лъчо даскала от монтана
Активен
Kiril62
Старши потребител
Публикации: 282
«
Отговор #5 -:
Февруари 26, 2012, 08:01:43 pm »
Явно си гледал на Лъчо от събора на яз.Кърджали клиповете.Ако те интересуват повече въпроси ми пиши да ти дам телефона му и да го питаш каквото те интересува.Апарата му наистина много добре се държа като знам колко беше уредена почвата,с много високо съдържание на железен оксид.
«
Последна редакция: Февруари 26, 2012, 08:23:07 pm от Kiril62
»
Активен
влади-коин
Редовен потребител
s.p.q.r
«
Отговор #6 -:
Февруари 26, 2012, 11:22:57 pm »
поздрави колега,с лъчо се познавам лично, работи с мишо циганката,първиа ми кантар беше техно дело,даже още бачкам с него на 30 километра съм от монтана и ги обикалям всички от време на време.просто исках да зная ,дали некои е намирал нещо по така и на ква дълбочина
Активен
влади-коин
Редовен потребител
s.p.q.r
«
Отговор #7 -:
Февруари 26, 2012, 11:35:56 pm »
кажи ми нещо за пулс индукшана,от скоро имам пул стар ,утре отивам да видя голямата рамка да ли е готова.2.20
Активен
Tribal
Гост
«
Отговор #8 -:
Април 23, 2012, 09:46:15 pm »
Здравей,колега.Като гледах датата на последната публикация,малко се поколебах,ама нека и аз да кажа нещо....Имах преди няколко години един боец 40 на 40,чувствителен,спокоен и малко тежичък.Няколко пъти съм го оставял да нощува в багажника но последният беше фатален...С него съм засичал оловна "топка" с диаметър двадесетина см. на дълбочина 1,45 метра.Измерено с ролетка до горната част на обекта.
Активен
Tribal
Гост
«
Отговор #9 -:
Април 25, 2012, 05:59:51 pm »
Надявам се колегата Влади-коин да не е изгубил интерес към темата.Не малко хора работим основно с кантари.
Активен
влади-коин
Редовен потребител
s.p.q.r
«
Отговор #10 -:
Април 27, 2012, 02:05:23 am »
поздрави колега,не съм изгубл интерес,просто работя на смени,а в свободното време на излет и почти нямам време за компа.даже току що се прибрах от полето.хубаво е да дискотираме темата за кантарите.аз лично съм им голям фен
Активен
Tribal
Гост
«
Отговор #11 -:
Април 27, 2012, 10:02:41 am »
Здравей колега,аз също имам слабост към дълбочинната техника и най- вече спрямо приемник-предавателите Големи възможности имат и важни предимства,особено дълбочината на проникване и работата под високо напрежение.Наскоро сравнявахме онзи от обявата за продажба с един предпочитан от собственика си ПИ апарат/рамка 2х2метра/.На най-дълбоката дистанция,с меден обект ,спечели кантара,а с железен-почти равен резултат дадоха.Кантарите не си падат по желязото,не веднаж съм го установявал.
Активен
влади-коин
Редовен потребител
s.p.q.r
«
Отговор #12 -:
Април 27, 2012, 01:19:00 pm »
на пълно съм съгласен,имам и рамка,но почти не излизам с нея щот колегите ми немат нерви да се мотаят покраи мен.кантара е добра машина стига да свикнеш с него.искам да те питам твоя кантар,какво производство е,моите и двата са монтански ,а иаз съм този раион.
Активен
Tribal
Гост
«
Отговор #13 -:
Април 27, 2012, 08:05:51 pm »
Привет! Моята машина също е монтанска,"даскалска",30х30 см. Няма екстри,ако не броим ръчното усилване.Избирам го според почвата.При лека почва добавям,при по-тежка отнемам колкото трябва- въпрос на практическо усещане...Надявам се в скоро време да се сдобия с последното в бранша-две плюс едно. Обикновен,+компенсиращ орудяванията приемник....И аз съм близо до Монтана.
Активен
kodokan
Администратори
Ветеран
Публикации: 1520
«
Отговор #14 -:
Април 27, 2012, 08:38:33 pm »
Колеги дайте съвет или някаква стратегия, как да се работи с кантар на ход, лопата или друг инструмент няма начин как да нося ,когато е включен апарата. Имам в предвид ТМ808, много компактен и удобен.
Ходя сам на раходки, единствения вариант ,който ми е идвал е на по-дълга сиджимка или ремък да я влача след мен, но в пресечена местност не става .
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
2
3
...
25
Нагоре
»