Автор Тема: Detech Relic Striker  (Прочетена 5153 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен krazy_8

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 8
Detech Relic Striker
« -: Април 17, 2020, 08:12:52 pm »
Здравейте на всички! На 19 съм и смятам хобито за много успокояващо и интересно. Досега не съм хващал металотърсач, но съм се насочил да си взема чисто нов detech relic striker - ще работя цяло лято и ще взема чистак-бърсак  ;D
От каквото съм разбрал, той е един от най-дълбоките влф детектори и смятам да изровя всичко на каквото попадна.
Отворен съм към препоръки дали си заслужава да пръсна 1500лв за тоя детектор или да взема друг дълбочинен за същата пара.

Неактивен koko5819

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 107
Re: Detech Relic Striker
« Отговор #1 -: Април 17, 2020, 09:26:08 pm »
Можеш да си намериш втора ръка за около-1000 лв.

Неактивен krazy_8

• Нов потребител
  • *
« Отговор #2 -: Април 17, 2020, 09:31:40 pm »
Мисля да си взема нов и да не се доверявам на другите. Малко си падам перфекционист и искам всичко да е точно.

Неактивен rublata

• Старши потребител
  • Публикации: 389
  • ПАРИТЕ ОБИЧАТ ТИШИНАТА..
« Отговор #3 -: Април 19, 2020, 03:52:59 pm »
Няма да изскараш дълго и ще те видим в продавалника,по добре се свържи с местния клуб по металдетектинг и разучи нещата,закони,почви.къде е разрешено копането и т. н..Хобито е много скъпо удоволствие от което не се надявай да спечелиш пари,защото намереното трябва да носиш в музея.Можеш да спечелиш единствено здраве и много приятели...

Неактивен Scarface83

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #4 -: Април 19, 2020, 06:45:35 pm »
RELIC STRIKER не е много универсален .Подходящ е за чисти терени,без замърсяване с железа .Много по- добре би било да вземеш Detech Chaser или Fisher F75,с които можеш да търсиш в почти всякакви условия .
« Последна редакция: Април 19, 2020, 06:51:18 pm от Scarface83 »

Неактивен krazy_8

• Нов потребител
  • *
« Отговор #5 -: Април 20, 2020, 11:52:43 am »
Аз нямам за цел да печеля от това хоби- нали все пак е хоби за да си правя кефа. От много време гледам към тая посока и искам детектор.
И да, отказах се от релик страйкъра. Насочих се към нещо по-ново и обещаващо, което не е толкова дълбочинно, но достатъчно и все пак няма да го бъркат сигналите. Поздрави и приятно търсене.

Неактивен koko5819

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 107
« Отговор #6 -: Април 20, 2020, 02:02:52 pm »
Страйкъра е фитнес машина.Дълбока но пък копаеш и железа.Машината е хубаво да съобразиш с почвата на която ще работиш.Потърси някой колега от твоя район за да те насочи най правилно за машина за да не се разочароваш и да се получи купуване и продаване на техниката при което се губят пари.

Неактивен krazy_8

• Нов потребител
  • *
« Отговор #7 -: Април 20, 2020, 02:37:58 pm »
Точно ей сега намерих познат, който е купил XP DEUS от версия 1.8 (сега машината е версия 5.21) и честно казано е много доволен. Ще го разпитам още и май ще се ориентирам към тоя френски звяр, защото дискриминацията му е много по-добра от на българските.

Неактивен Kubrat

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 46
« Отговор #8 -: Април 20, 2020, 04:38:54 pm »
Здравей колега, аз преди 1г си купих Майнлаб Еквинокс много  четох преди това и се спрях на Нокса и Деус. Причината за покупката на Нокса беше, че е доста по-лесен за начинаещи иначе до колкото ми е известно Деуса има леко преимущество но близки резултати с нокса. Понеже аз още се уча, а това е критичен момент в това хоби бих те посъветвал да се спреш на уред, който е лесен за работа, виждам че са те посъветвали за Фишер Ф75това също не е лош избор. Не се лъжи по ревюта в ютюб и кой уред колко е дълбок, това няма кой знае какво значение. И за да си спестиш чудене и копаене си купи и пинпойнтер не допускай моята грешка :)  Поздрави и успех

Неактивен krazy_8

• Нов потребител
  • *
« Отговор #9 -: Април 20, 2020, 05:29:32 pm »
Здравей, аз също бая време се чудех дали да заложа на еквинокс 800 или на деуса, в крайна сметка деуса мисля, че повече ще ми допадне. Също чувам, че еквинокса силата му е в плажа и солената вода, докато на деуса в горите и полята (не знам колко е вярно). Имам още бая време да се чудя пък и познат на баща ми му е дал гарретт от тия за начинаещите. Първо ще пробвам с него и после ако ми хареса хобито ще инвестирам в най-доброто. Иначе относно еквинокса лоши мнения не съм чувал, със сигурност е много добър.