Форум Металдетектинг - дискусии, схеми, информация
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Начало
Помощ
Календар
Articles
Вход
»
Forum
»
Обща секция
»
Български металдетектори
(Модератори:
yaponetsa
,
phoenix
) »
Detech Relic Striker
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
Автор
Тема: Detech Relic Striker (Прочетена 5153 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
krazy_8
Нов потребител
Публикации: 8
Detech Relic Striker
«
-:
Април 17, 2020, 08:12:52 pm »
Здравейте на всички! На 19 съм и смятам хобито за много успокояващо и интересно. Досега не съм хващал металотърсач, но съм се насочил да си взема чисто нов detech relic striker - ще работя цяло лято и ще взема чистак-бърсак
От каквото съм разбрал, той е един от най-дълбоките влф детектори и смятам да изровя всичко на каквото попадна.
Отворен съм към препоръки дали си заслужава да пръсна 1500лв за тоя детектор или да взема друг дълбочинен за същата пара.
Активен
koko5819
Редовен потребител
Публикации: 107
Re: Detech Relic Striker
«
Отговор #1 -:
Април 17, 2020, 09:26:08 pm »
Можеш да си намериш втора ръка за около-1000 лв.
Активен
krazy_8
Нов потребител
«
Отговор #2 -:
Април 17, 2020, 09:31:40 pm »
Мисля да си взема нов и да не се доверявам на другите. Малко си падам перфекционист и искам всичко да е точно.
Активен
rublata
Старши потребител
Публикации: 389
ПАРИТЕ ОБИЧАТ ТИШИНАТА..
«
Отговор #3 -:
Април 19, 2020, 03:52:59 pm »
Няма да изскараш дълго и ще те видим в продавалника,по добре се свържи с местния клуб по металдетектинг и разучи нещата,закони,почви.къде е разрешено копането и т. н..Хобито е много скъпо удоволствие от което не се надявай да спечелиш пари,защото намереното трябва да носиш в музея.Можеш да спечелиш единствено здраве и много приятели...
Активен
Scarface83
Редовен потребител
Публикации: 76
«
Отговор #4 -:
Април 19, 2020, 06:45:35 pm »
RELIC STRIKER не е много универсален .Подходящ е за чисти терени,без замърсяване с железа .Много по- добре би било да вземеш Detech Chaser или Fisher F75,с които можеш да търсиш в почти всякакви условия .
«
Последна редакция: Април 19, 2020, 06:51:18 pm от Scarface83
»
Активен
krazy_8
Нов потребител
«
Отговор #5 -:
Април 20, 2020, 11:52:43 am »
Аз нямам за цел да печеля от това хоби- нали все пак е хоби за да си правя кефа. От много време гледам към тая посока и искам детектор.
И да, отказах се от релик страйкъра. Насочих се към нещо по-ново и обещаващо, което не е толкова дълбочинно, но достатъчно и все пак няма да го бъркат сигналите. Поздрави и приятно търсене.
Активен
koko5819
Редовен потребител
Публикации: 107
«
Отговор #6 -:
Април 20, 2020, 02:02:52 pm »
Страйкъра е фитнес машина.Дълбока но пък копаеш и железа.Машината е хубаво да съобразиш с почвата на която ще работиш.Потърси някой колега от твоя район за да те насочи най правилно за машина за да не се разочароваш и да се получи купуване и продаване на техниката при което се губят пари.
Активен
krazy_8
Нов потребител
«
Отговор #7 -:
Април 20, 2020, 02:37:58 pm »
Точно ей сега намерих познат, който е купил XP DEUS от версия 1.8 (сега машината е версия 5.21) и честно казано е много доволен. Ще го разпитам още и май ще се ориентирам към тоя френски звяр, защото дискриминацията му е много по-добра от на българските.
Активен
Kubrat
Редовен потребител
Публикации: 46
«
Отговор #8 -:
Април 20, 2020, 04:38:54 pm »
Здравей колега, аз преди 1г си купих Майнлаб Еквинокс много четох преди това и се спрях на Нокса и Деус. Причината за покупката на Нокса беше, че е доста по-лесен за начинаещи иначе до колкото ми е известно Деуса има леко преимущество но близки резултати с нокса. Понеже аз още се уча, а това е критичен момент в това хоби бих те посъветвал да се спреш на уред, който е лесен за работа, виждам че са те посъветвали за Фишер Ф75това също не е лош избор. Не се лъжи по ревюта в ютюб и кой уред колко е дълбок, това няма кой знае какво значение. И за да си спестиш чудене и копаене си купи и пинпойнтер не допускай моята грешка
Поздрави и успех
Активен
krazy_8
Нов потребител
«
Отговор #9 -:
Април 20, 2020, 05:29:32 pm »
Здравей, аз също бая време се чудех дали да заложа на еквинокс 800 или на деуса, в крайна сметка деуса мисля, че повече ще ми допадне. Също чувам, че еквинокса силата му е в плажа и солената вода, докато на деуса в горите и полята (не знам колко е вярно). Имам още бая време да се чудя пък и познат на баща ми му е дал гарретт от тия за начинаещите. Първо ще пробвам с него и после ако ми хареса хобито ще инвестирам в най-доброто. Иначе относно еквинокса лоши мнения не съм чувал, със сигурност е много добър.
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре
»
Forum
»
Обща секция
»