0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Нямаш си идея по някога с gpx кви рабути излизат след 50 см а по някога и на 80 см дори единични бройки
Може но е много плитък , минал е през ръцете ми.Жалко , че е пулсак. Иначе този уред оправдава своето съществуване единственно и само за тежкия пясък около Бургас , макар и плитък особенно в режим дискрам. т.е.там дето другите полудяват и то в плитката зона. При монета на ребро макар и въздушно също страда и то много.
Тез рабути на по 80 см колко човека ги вадите.
Въпрос на късмет ......можеше и със Симплекс да ги хванат а и не знам за какво говориш.☺
Като изкопаеш днес 10 сигнала-дупки на по 80см (явно не си носите ролетките с вас) няма да имаш сили да се прибереш .Това изках кажа.
Владиславе, не се затормозявай с фантазиите на Евгений (Е.Т.) Освен един монетар на CMOS схеми, който не е нищо особено, цялата му останала активност е по форуми и блогове. Все още не може да си пребори егото Нищо подобнно няма в Fighter S антените. Вътре са си 2 бобини, няма трета. Владо напоследък се светна (или му подсказаха) какво трябва да направи, за да им подобри работата. Тази идея е още от 2007г. Някъде през 2012 съм снимал как работи такава антена -> https://www.youtube.com/watch?v=yiTUIjpRG-EНа същата подова керамика тогавашните маски тотално обръщаха сигнала -> https://www.youtube.com/watch?v=rr4MQSTDEqM Сега ги е оправил, не са вече така. Но освен тази идея има още една, още по хитра и по проста, и засега не съм видял някой да се е сетил да я направи. При нея нама, керамика, минерализация, гогорещи камъни и даже магнетита не е проблем. Буквално стават "прозрачни" и най-тежките магнитни почви и детектора си засича всичко като във въздха.
Тази от Терминатора, мисля е по-добра.Конструкция от известния вече Диференциален тип, който прави ненужни мултичестотните уреди. Като се справя прозрачно с високата проводимост и/или минерализация на почвата без корекция в електрониката. Според Твърденията на Автора и Евгений Е.Т. Терминатор. Всеки едночестотен апарат с нея ще е като прероден и ще се справя по-добре от мултичестотниците, които сега са модерни.Предавателната намотка Tx е разделена на 2 DD половини, като всяка от тях е в противофаза. A приемната правоъгълна намотка Rx е в средата разположена в разстоянието между двете предавателни DD полуполовини на Tх намотката.
Там предавателните са две а премната е една. Можеш да пробваш с тази детоси направил смени им местата да видим какво ще покажат.
ОК. Но може да излезе че наистина ще работи по добре на замърсено.