0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Магията на антената опира до там да бъде добре нулирана и изместена точно колкото е нужно от честотата на генератора.. останалото го прави фазовъртящия модул.. по добре би работила машината ако фазата се генетира и регулира от процесор със необходимия софтуер. Всеки фазов ъгъл може да бъде отрязан или добавен ако процесора добавя или премахва от сигнала в двата фронта на импулса. Другото условие е регулиране ширината на режектора.... нищо извънземно няма в антената....
А ве лигльо аз когато съм правил детектори ти си ходил прав под масата...Присвирква ти мозъка на теб - и никъде няма камъни в този клип...Качете клип подобен - ама няма такъв...
Toва с изместване на честотата е ясно колега.. само че аз слагах потенциометър който клати тока в емитера на първия транзистор на генератора.. така честотата мърда с около 10-15 хц. Има ефект и някой от моите машини го имат този регулатор..не е нужно да превключваш кондензатори.
Ники, да няма после сръдни че пак модераторите са лоши. А вземи малко си мери приказките.
Печка, ти май не следиш темата. Как да няма клип? Я виж по назад имаше два клипа с една керамика и два апарата как работят с нея.
Опресни ми паметта - че не видях такъв...
Много ли е трудно да прегледаш назад?https://metaldetecting.eu/index.php/topic,5957.msg67529.html#msg67529
... Според Твърденията на Автора и Евгений Е.Т. Терминатор...
Добре се справи NRG-то. Гледах клипове на нови модели фабрични машини които ожелезяват такава цел... примерно симплекс плюс който иначе много го хвалят..