Форум Металдетектинг - дискусии, схеми, информация
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Начало
Помощ
Календар
Articles
Вход
»
Forum
»
Обща секция
»
Български металдетектори
(Модератори:
yaponetsa
,
phoenix
) »
Благодарности за МИКРОН
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
Автор
Тема: Благодарности за МИКРОН (Прочетена 3875 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Любомир 77
Нов потребител
Публикации: 10
Благодарности за МИКРОН
«
-:
Януари 21, 2020, 12:35:23 pm »
Благодарности за Стефан Микрона.
Важен е не само МД но и когато нещо му стане да има кой да го поправи както трябва. Взех микрон на десетина години и бившия собственик го беше чоплил навсякъде и сондата беше отваряна, лепена и пак чупена. Взех нова от колега, а Стефчо Микрона поправи всичко по апарата, смени няколко компонента. Направи го многочистотен, а даже не се и познаваме и не ми взе нищо за работата си.. Как да не кажеш мерси...
Активен
mikreto
Редовен потребител
Публикации: 92
Re: Благодарности за МИКРОН
«
Отговор #1 -:
Януари 21, 2020, 01:44:26 pm »
И от мен едно благодаря.Само че при мен беше със сигнум.
Активен
kelesis-ss
Редовен потребител
Публикации: 51
«
Отговор #2 -:
Януари 21, 2020, 08:19:29 pm »
Здравейте.И от мен едно Благодаря.При мен беше със Сорекс.
Активен
traper2504
Гост
«
Отговор #3 -:
Януари 21, 2020, 09:22:56 pm »
Ей на , такъв човек е Стефчо Микрона! Да им се чуди човек как все още ги има такива , като него макар , че в днешното време по всичко личи , че са на изчезване. Спирам до тук за да не пиша колко неща ми е правил ей така за негова сметка , че и разходите по Еконт е поемал. Скромен , отзивчив стабиляга ЧОВЕК! Поздрави на теб и Варна Стефчо и бъди жив и здрав! Парче спомен от нашите младини 1988 г.
https://www.youtube.com/watch?v=7IKGpta2ysQ
Активен
traper2504
Гост
«
Отговор #4 -:
Януари 21, 2020, 10:17:19 pm »
За тебе Стефане една меланхолична носталгия към нашите времена. ,,Стяжката свалена , захватите освободени , ракетата може да се вдига,,
https://www.youtube.com/watch?v=crQPKk3XPok&list=RDh3BJYScMIgQ&index=28
Активен
Mikron
Производители
Ветеран
Публикации: 1497
«
Отговор #5 -:
Януари 21, 2020, 10:39:03 pm »
Драго, те нашите времена не са отминали
Ама стига сте ме хвалили, че взех да се изчервявам. Нищо кой знае какво не съм направил.
Това са все дребни услуги, те не са ми "бизнес", пък и как да искам да взема на някой последните пари, като виждам как не му стигат и се чуди как да се оправи...
Активен
Mikron металдетектори
yaponetsa
Модератор
Ветеран
Публикации: 862
«
Отговор #6 -:
Януари 21, 2020, 11:10:21 pm »
Стефане , ти на времето и на мен помогна за един микрон.За което ти благодаря.Само че за разлика от теб има и производители , които за най малката операция взимат луди пари.
Можеш ли да си представиш, че на мен дето хабер си нямам от електроника, са ми давали да ремонтирам апарат,който преди това производителя е взел около 200лв уж да го поправи.Оказа се лоша маса на буксата която е на платката,а той даже не го беше и разбрал
И до сега апаратите му страдат от тоя проблем.После и други негови апарати са ми идвали в ръцете със същия проблем.Така че черви се колкото искаш,ама си Човек.
П.С ако тоя производител чете форума - научи се да си замасяваш буксите дето са закачени към платките...ама съм сигурен че го четеш!!!
Активен
koko5819
Редовен потребител
Публикации: 107
«
Отговор #7 -:
Януари 22, 2020, 10:18:49 am »
Японец,защо не му напишеш името на този производител,че дано да купи от по-качествения калай.Все пак дедекторите са скъпи играчки и е много неприятно да получиш нискокачествена такава.
Активен
rublata
Старши потребител
Публикации: 389
ПАРИТЕ ОБИЧАТ ТИШИНАТА..
«
Отговор #8 -:
Януари 23, 2020, 01:19:50 pm »
Гаражните бангии не са скъпи КОКО ,каквито парите -такова е качеството,но ерата им приключва вече ,с нови технологични апарати на големи компании които смъкват драстично цените на пазара ,такива като НОКТА -МАКРО например
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре
»
Forum
»
Обща секция
»