0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Колега за да не копаеш с багетите дълбок сигнал на полоивин метър, първо мини със металотърсача си в режим All metal (виждам, че имаш някакви познания) прекъсни грунда и виж какво ще ти даде - големия цветен сигнал си остава, а за желязото си остава дупка - независимо от почвата! Поздрави!
Какви батерии слагаш на багетите? P.S. Милиони години еволюция и все още има вярващи на багети? 2019 година сме бе хора. И под стълба се минава, черните котки не носят нещастие, Дядо Коледа не съществува.
Колега уточни какво значи прекъсни грунда,че нещо несхващам идеята.
Колега в режим All metal на половин метър (голям цветен метал и голямо желязо тих дълъг сигнал) определя се лесно по разликата в зоната! Но ако е консервена кутия на тази дълбочина зоната е една и съща - с което можеш да сбъркаш! В този случай прекъсваш грунда!...
Е и аз пак не разбрах......и кво значи прекъсваш грунда?
Хубавото на Микронските апарати е, че са многочестотни. Каквато антена му сложиш, с такава тръгва да работи и то на макс. Мисля че от 2до 20khz. Моята 150ка е със стандартна 27см/7khz и малката елипса на 18khz.
Като гледам тези изисквания и въпроси , които повтаряш не се е родил геният който да го измисли твоят апарат.
Трудно ще е трудно......
а как се държи на тежки почви или на керамика-ожелезява ли цвят,вижда ли монета под керамика в почва
Хубавото на Микронските апарати е, че са многочестотни. Каквато антена му сложиш, с такава тръгва да работи и то на макс. Мисля че от 2до 20khz.