Forum > Представяне на БГ разработки

Избор на български металотърсач

(1/13) > >>

stareca:
Здравейте колеги,чудя се дали да си взема бг металотърсач за бъркане на дълбоко?За сега се ориентирам към Пират и Микрон.Иска ми се да е дълбок и с добра дискриминация на дълбоко.Ако някой е ползвал или ползва тези МД ,моля да сподели мнение.Благодаря.

bemel:
Купи си за орхикса голяма сонда х35 и си бъркай на дълбоко

stareca:

--- Цитат на: bemel в Ноември 07, 2019, 03:01:41 pm ---Купи си за орхикса голяма сонда х35 и си бъркай на дълбоко

--- Край на цитат ---

stareca:

--- Цитат на: stareca в Ноември 07, 2019, 04:53:46 pm ---
--- Цитат на: bemel в Ноември 07, 2019, 03:01:41 pm ---Купи си за орхикса голяма сонда х35 и си бъркай на дълбоко

--- Край на цитат ---

тоест,да разбирам ли ,че ще имам по добра дълбочина и дискриминация от горепосочените апарати?
--- Край на цитат ---

aleksei912:
колега ,ти каква дълбочина търсиш?значи на 30-40-50-метър няма да намериш апарат с идеална дискриминация.и с добър апарат да си на повече от 30 см. ръждиво желязо,голямо и ако е с дупка ще го свири  цвят.тоест подкова ,голяма халка и разни други хуйни,ако са по дълбоко ще си ги копаш.само един колега ,ама той е с нокс 800 и новата версия на софтуера не бърка цветен с черен сигнал(дано не се разсърди човека) :)иначе като гледам какви постове пускаш,май няма да вземеш никакъв апарат.не се обиждай,но това си мисля.от orx скачаш на пират....утре  сигурно на миладинка или енигма.защото сигурно четеш или някой ти пълни главата за извънземни дълбочини.няма такова нещо,като дълбок сигнал и добра дискриминация.запомни ,че най -добрия дискриминатор е лопатата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия