0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Купи си за орхикса голяма сонда х35 и си бъркай на дълбоко
Цитат на: bemel в Ноември 07, 2019, 03:01:41 pmКупи си за орхикса голяма сонда х35 и си бъркай на дълбокотоест,да разбирам ли ,че ще имам по добра дълбочина и дискриминация от горепосочените апарати?
Сега да обясня.Обикновено когато нещо не е ясно се търси пътя на парите.Цената на х35(около 700лв) ми се вижда големичка и в тоя ред на мисли си мисля,че един апарат от горе посочените или друг,който да бърка на по дълбоко е по рентабилно от колкото само сонда х35.Знам ,че веднага ще ме контрирате,че хобито е скъпо,но всеки търси да мине по тънко ако може,затова попитах дали тези апарати си струват парите и дали отговарят на презентациите си(изчетох всичко каквото намерих за тях във форума).Поздрави.И моля простете невежеството ми,нов съм.
ами тогава колега всеки един бг апарат с цена в диапазона от 200-500 лв ще ти върши работа.
Здравейте колеги,чудя се дали да си взема бг металотърсач за бъркане на дълбоко?
А дали тези апарати не са прехвалени от производителите,защото не намирам нищо или почти нищо за реалните им качества от реални потребители.Иначе по кклипчета и описания всички изглежда идеално,но дали е така в действителност,затова питам преди да скоча
Взимай спокойно, няма значение какъв е а парата, а лопатата, тя бърка най-дълбоко. Задрава права лопата закалена е перфектен избор. Аз взимам какъв и да е апарат пиод наем, избирам си място с махалото и багетите и копая, като проверявам с апарата, ако до половин метър няма нищо се местя, установил съм, че така шанса е най голям да намеря нещо ценно.
Въпроса е дали да ъпгрейдна XP ORX с една сонда x35(за около 700лв) или да взема един бг апарат с наполовина по малко пари с цел увеличаване на дълбочината.От прочетеното разбирам ,че бг апаратите не си струват парите и везните се накланят към x35.Май това ще е.