Автор Тема: Deeptech VISTA X  (Прочетена 18585 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен imperio

• Администратори
  • Ветеран
  • Публикации: 3206
    • Форум на Империо за металдетектинг и металотърсачи
Re: Deeptech VISTA X
« Отговор #15 -: Октомври 27, 2019, 10:39:33 pm »
На  Рашкови от Шумен (Deeptech) търговския таргет отдавна е чужбина. Виждали сме се лично още преди 12-13 години когато за първи път пробвахме един техен прототип на зеления камънак около Царево. Определено са точни и коректни хора, произвеждащи апарати на манифактурен принцип, т.е. апарати от един модел имат еднакви характеристики и поведение. Апаратите са грамотно проектирани и сглобени. Нямат нищо супер иновативно, може би по характеристики и възможности ще намерят аналог в други по-евтини бг модели, но като стана дума по-горе таргета им е чужбина а не България. Благодаря на автора на темата за изчерпателната информация, възможно е да направим темата "важна" ако в нея се натрупа полезна информация..
Форумът е създаден с цел взаимопомощ, а не с цел взаимно плюене.
Mikron металдетектори

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • Публикации: 767
  • миндил и железарка
« Отговор #16 -: Октомври 30, 2019, 08:33:33 pm »
Последния им модел Vista X изглежда е добър апарат и определено ми привлече вниманието, мисля покрай коледа като пуснат отстъпки да взема един, защото цената му е малко неадекватна в момента.

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
  • Публикации: 394
« Отговор #17 -: Октомври 30, 2019, 08:51:03 pm »
Последния им модел Vista X изглежда е добър апарат и определено ми привлече вниманието, мисля покрай коледа като пуснат отстъпки да взема един, защото цената му е малко неадекватна в момента.
Здравей. Ако работиш на леки почви, заслужава си да го пробваш. Антената която е с тази форма не е случайна (за по тежки почви). Поздрави!

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • миндил и железарка
« Отговор #18 -: Октомври 30, 2019, 09:37:21 pm »
Почвите при нас са предимно леки, но солени, за това малко апарати работят адекватно. На някои терени аналоговите машини дават много по добри резултати и за това ми трябва такава машина, освен това подразбрах че точно тази е копие на един мой любим модел на Тесоро, но с малко по високи показатели.
п.с формата на антената според мен е за по концентрирано поле в съчетание с високата честота, за да се постигне по добра сепарация на сигналите.

Неактивен UZAKI

• Старши потребител
  • Публикации: 274
« Отговор #19 -: Октомври 31, 2019, 01:05:11 pm »
..."копие на един мой любим модел на Тесоро"
На кой модел , колега ?

Неактивен rublata

• Старши потребител
  • Публикации: 389
  • ПАРИТЕ ОБИЧАТ ТИШИНАТА..
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2019, 09:43:04 am »
Какво значение има на кой е копие,....всички БГ апарати са копие на на някой добър за времето си апарат, затова всички работят еднакво и не са по различни  и добри  от останалите си събратя,...но това време свърши и с  новите технологии които се развиват стремглаво родните майстори бяха дотук,...както и фирмата ТЕССОРО,която фалира и ми е интересно кой ще поправя апаратите им сега с доживотната гаранция?

Неактивен UZAKI

• Старши потребител
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2019, 10:24:20 am »
Който разбира , той ще ги поправя .

Неактивен Vvvvv

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 100
« Отговор #22 -: Ноември 01, 2019, 01:44:58 pm »
..."копие на един мой любим модел на Тесоро"
На кой модел , колега ?
Бонус-само един модел на Тесоро е с два дискриминатора !😉
"Аз винаги си изваждам по някое по голямо желязо ,за да се ориентирам къде съм " Рублата

Неактивен UZAKI

• Старши потребител
« Отговор #23 -: Ноември 01, 2019, 01:47:26 pm »
Прав си , Тежона.

Неактивен Vvvvv

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 100
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2019, 01:50:32 pm »
Какво значение има на кой е копие,....всички БГ апарати са копие на на някой добър за времето си апарат, затова всички работят еднакво и не са по различни  и добри  от останалите си събратя,...но това време свърши и с  новите технологии които се развиват стремглаво родните майстори бяха дотук,...както и фирмата ТЕССОРО,която фалира и ми е интересно кой ще поправя апаратите им сега с доживотната гаранция?
Въпреки това ако има коледна промоция и аз бих севъзползвал!
"Аз винаги си изваждам по някое по голямо желязо ,за да се ориентирам къде съм " Рублата

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • миндил и железарка
« Отговор #25 -: Ноември 06, 2019, 07:40:49 am »
Отказах се от вистата и взех една маска 5+ se, която се оказа доста добра като за парите си.

Неактивен Ne6o

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2019, 09:48:15 am »
Включвам брояча да видим след колко време ще се отървеш и ог нея.
Мой приятел спечели една такава 5+SE Platinum от томбола на събора. Много тестове и правихме и я разхожда из полята, накрая я продаде.
Оправили са някои кусури на предишните 5ци, но дълбочина пак няма.  Долу горе на половината на станимирките е в земята.  Но твоята може да е по добре, ще чакаме мнение?

Неактивен rublata

• Старши потребител
  • Публикации: 389
  • ПАРИТЕ ОБИЧАТ ТИШИНАТА..
« Отговор #27 -: Ноември 06, 2019, 10:19:35 am »
Много скоро ще стане ,....не случайно и казват ,,Голяма Маскара",....предназначена за външния пазар,а не за такива специалисти като нас в БГ ,за които професионалният им  критерий е основно дълбочина 10ст на 35-40 см,...е айде да намаля малко,30-35см,.....

Неактивен kronos555

• Ветеран
  • миндил и железарка
« Отговор #28 -: Ноември 06, 2019, 11:12:16 am »
Включвам брояча да видим след колко време ще се отървеш и ог нея.
Мой приятел спечели една такава 5+SE Platinum от томбола на събора. Много тестове и правихме и я разхожда из полята, накрая я продаде.
Оправили са някои кусури на предишните 5ци, но дълбочина пак няма.  Долу горе на половината на станимирките е в земята.  Но твоята може да е по добре, ще чакаме мнение?
За дълбочината с тази антена 25/30 sef, бих казал е на кантар със добра станимирка. Не може да замести Нокса, но за резервна е добра. Има малко тънкости при тия маски, трябва да се внимава с depht disc, иначе ти остава само разходката.
Антената с която я купихме 12” спайдър не ставаше за нищо, постоянно паразитни сигнали и никаква дълбочина, сега със сефката е доста по добре, имам и малка която работи супер стабилно.
« Последна редакция: Ноември 06, 2019, 11:17:05 am от kronos555 »

Неактивен Ne6o

• Напреднал потребител
  • Публикации: 165
« Отговор #29 -: Ноември 06, 2019, 11:31:23 am »
Със сефката може и да е по добре. Този беше с 27ца кръгла. За стабилност не знам, като се опре в земята свиреше. Като дискримимация правеше по малко грешки от първите 5ци които бяха супер зле. В това отношение са я подобрили.