0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Как да работиш и да купиш все едно вземаш котка в чувал,а парите не са малко?,...Много БГ машини работят прекрасно в чужбина където почвите са леки ,както и новия НОКТА МАКРО СИМПЛЕКС на тестовете ,на представянето му в Русия където почвите обикновено са песъчливи хваща турско сребърно акче (чешуя-превод рибена люспа) на 20 см.Всеки иска универсална машина ,която да работи навсякъде,но такова животно няма и само МИНЕЛАБ се доближават до тези изисквания до някаква степен,....сигурен съм ,че в Странжа тоя уред ще мяучи и ще плаче ,като малко дете и ще плачеш заедно с него ,....
Няма нужда да си правите сами живота труден, има детектори за дълбоко търсене , има детектори за орудено, има детектори за подводно, има детектори за мокър пясък, бързи, бавни, високо честотни, ниски честотни, мулти честотни, пулсови,леки, тежки, евтини, скъпи и всеки един от тях е създаден за да бъде търсено в обособената за тях среда. Нищо не е перфектно на този свят, но пък когато е ефективно за вашата почва, дълбочина, метеорологични условия, бързина и евентуални намирате нещо, това означава, че сте си открили вашия детектор. Рублата ще търси в Странджа, аз в Англия, в Австралия друг ще копае злато със GPZ, форума не е създаден за да се плюем заради марката на чорапите, които носим, рано или късно и те ще се омиришат, а за да си помагаме. Успехи и късмет.
Няма да споря,сменил съм 15 детектора докато намеря своя и трябваше да измина един дълъг път на проба -грешка,докато навлезна в материята на металдетектинга и ме дразни ,когато се рекламира някакъв детектор без да се спомене за какво става - за орудена почва ли,за минерализирана ли или за брулене на орехи.Имам и Пират Аполония Голд,който работи добре в моя район на леки почви,а на Странджа нямам намерение да ходя да се пробвам понеже знам колко е труден терена там от бургаските си колеги, имах .един Макро Рейсър2 ,който ,ми умря на техните черни пясъци, а колега също от Англия е предоволен от работата му там.Та Наско-Пирата си продава детекторите по Италия и Африка,Лилов ГМ по Русия, защото с това неясно законодателство ,не всеки иска да ходи по острието на закона и търсачите с тези показни действия на полицията срещу търсачите сякаш ние сме най големите престъпници,ще ставаме все по малко и по малко , родните производители ще си търсят пазар естествено в чужбина,както 2 милиона българи отидоха да работят там,да не обяснявам,вие знаете защо...