Автор Тема: RЕLAX или Wave  (Прочетена 9784 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен shumana

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 103
  • Хоби търсач
RЕLAX или Wave
« -: Октомври 17, 2019, 05:17:44 pm »
Здравейте колеги, от известно време се заглеждам по тези два детектора RЕLAX  и Wave terminator с 2 тона дискриминация !  Ако има колеги, които са тествали и двата апарата нека изкажат мнение . 

Благодаря предварително
Когато вървиш нагоре, уважавай хората, които срещаш, защото ще ги срещнеш отново по пътя си надолу.

Неактивен dqvol

• Старши потребител
  • Публикации: 257
Re: RЕLAX или Wave
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2019, 06:40:24 pm »
Wave .
Gl4  или gl5

Неактивен shumana

• Редовен потребител
  • **
  • Хоби търсач
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2019, 06:44:02 pm »
 Gl4
Когато вървиш нагоре, уважавай хората, които срещаш, защото ще ги срещнеш отново по пътя си надолу.

traper2504

• Гост
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2019, 07:13:48 pm »
Аз бих прескочил и двата. ;D

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
  • Публикации: 394
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2019, 08:04:17 pm »
Здравейте колеги, от известно време се заглеждам по тези два детектора RЕLAX  и Wave terminator с 2 тона дискриминация !  Ако има колеги, които са тествали и двата апарата нека изкажат мнение . 

Благодаря предварително
Здравей колега. Каква е причината да се спреш точно на тях? Мога да ти дам верен отговор за GL4 и Relax - оточни кой (с коя платка)? Аз лично бих работил и с двата апарата за определени терени! Поздрави!
Аз бих прескочил и двата. ;D
И като прескочиш и двата на кой от всички апарати си се спрял?  >:( -Отвори ми очите! И на всички колеги....

traper2504

• Гост
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2019, 08:35:21 pm »
Не ми се занимава с дебати.......писали сме и коментирали много. Бг бангиите за мен са минало. Кой се качи на кон , на магаре не му се слиза , мое мнение. :)

Неактивен shumana

• Редовен потребител
  • **
  • Хоби търсач
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2019, 08:47:58 pm »
Имам апарат, който е бърз, без дупкови ефекти и приятен звук като RЕLAX или Wave, но по-плитък !В момента фаворит ми е Terminator GL4 pro, но ще изчакам мнението и коментарите на колегите.

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
« Отговор #7 -: Октомври 17, 2019, 08:59:10 pm »
Не ми се занимава с дебати.......писали сме и коментирали много. Бг бангиите за мен са минало. Кой се качи на кон , на магаре не му се слиза , мое мнение. :)
Извинявай колега, даваш мнение за апарати с които не си работил или твой колеги с които да си сравняваш апаратите така, че пак те питам кое е по- добро: магарето което върши работа или коня с който се разхождаш?  ;D

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
« Отговор #8 -: Октомври 17, 2019, 09:18:53 pm »
Имам апарат, който е бърз, без дупкови ефекти и приятен звук като RЕLAX или Wave, но по-плитък !В момента фаворит ми е Terminator GL4 pro, но ще изчакам мнението и коментарите на колегите.
Бързия го запази щом ти върши работа. А за другите 2 ще ти отговоря на лично. Да не предизвикваме дебати.

Неактивен shumana

• Редовен потребител
  • **
  • Хоби търсач
« Отговор #9 -: Октомври 17, 2019, 09:28:57 pm »
Нямам нищо против дебатите стига да са в рамките на темата !

Неактивен bemel

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 22
« Отговор #10 -: Октомври 17, 2019, 09:37:48 pm »
Аз имам този апарат https://www.youtube.com/watch?v=I8BTh5dAbpw  и от делно си имам и орх и ще кажа че освен апарат си трябва и късмет

Неактивен VOXYX

• Старши потребител
« Отговор #11 -: Октомври 17, 2019, 10:50:23 pm »
Нямам нищо против дебатите стига да са в рамките на темата !
Здравей. За дебатите се отнасят само за тези които са работили с такива апарати и могат да дадат мнение! (С другите не искам и да влизам в дебат). Поздрави!

Неактивен nikola.zhelev

• Старши потребител
  • Публикации: 260
« Отговор #12 -: Октомври 17, 2019, 11:25:17 pm »
здр.колега вавето го имах 2012 мисля че беше за замърсено не става слаба дискр вади само железа може би за чисто ше е по добре,с релакса съм вече 1 год и половина много по добре се педставя в замърсено и работи на тежки почви това е от мен нека и още колеги да изкажат мнение.

Неактивен shumana

• Редовен потребител
  • **
  • Хоби търсач
« Отговор #13 -: Октомври 20, 2019, 08:41:33 am »
Здравейте, кои модели на детекторите RЕLAX или Wave  са по-спокойни, по-бързи и по-дълбоки ? :)

Неактивен Ицето_86

• Редовен потребител
  • **
  • Публикации: 120
« Отговор #14 -: Октомври 22, 2019, 01:05:46 pm »
wave