0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Поради спецификата на работа всички влф не работят добре на тежки терени. Трябва доста да ги скопиш или другият ти вариант е да запишеш час за уши нос и гърло, като в допълнение рискуваш да не отличиш полезният сигнал(въпреки че той ще е там нейде!). Но ако си помислиш че ПИ е мноого, много по-добре... да да Докато намесваш магнетит и ферит с индукцтивност ще имаш винаги главоболия! Като цяло е нужна друга технология или огромни мощности вместени в малки пространства. Според мен ако имаш възможност си вземи Сигнума без да се плашиш от тия 'сложности' за които толкова говорят. Няма нищо сложно. Само ще трябва малко да го поразцъкаш на сухо и да провериш разликите в сигналите при различните настройки и какво значат сами по себе си. Иначе рискуваш като с Деусите - Купува си нашичкия супер апарат ама го мързи да си разясни опциите и филтрите, пуска стандартна програма (които до една за сериозно търсене не струват според мен), прави сравнение с друг апарат и: Ма той слаб бе, не засича. Е как ще засича като си пуснал... - следва лирично отклонение: Имаше една игра на времето Serious Sam като първото му ниво на трудност беше Турист. И те така. На края го продадът и вземат гадулка. Колко по малко копчета, толкова по-добре нали. Уффф мале, дай ми един деус и разцепвам всички останали машини, сигнуми мигнуми мишери, 2020 и тн. Да не кажа че дори ГПХи. Имай предвид че Възможността да променяш честотите е голямо предимство, голямо! Особено ако имаш под теб тухли, керемиди. И това е свързано с едни други 'пробивни' работички в диектриците дето няма да се впускам в обяснения. Еее там, нагоре Микрочно ако е наясно(би трябвало) ще ти ги обясни. Имай предвид че за ниви и високи треви апарати на 7-8 кхз е по-добре! Като например Фишер Ф5, не случайно е търсен апарат. Да не помислиш само, че си правя реклама понеже съм пуснал един такъв. Напротив; сериозно ти препоръчвам Сигнум или Деус, може и СТХ като последен вариант. И без да се плашиш от тях Ай със здраве и късмет.